Πριγκίπισσα Κέιτ: "Αυτό είναι σημάδι ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή" - Τι σχολιάζει ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας

Θολό παραμένει το τοπίο γύρω από την 42χρονη royal

Τέλος δεν έχουν τα σενάρια και οι θεωρίες των ειδικών για την εγχείρηση της πριγκίπισσας Κέιτ.

Εδώ και λίγες μέρες η Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται σε σύγχυση, καθώς η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ θα απέχεια από τις δημόσιες εμφανίσεις της μέχρι και το Πάσχα, λόγω ανάρρωσης από μία εγχείρηση στην περιοχή της κοιλιάς.

Έκτοτε, και χωρίς να υπάρχει αλλη ενημέρωση μέχρι στιγμής από το παλάτι, πολλοί ειδικοί και γιατροί εκφράζουν τα δικά τους σενάρια για το τι πιθανόν να ήταν αυτή η εγχείρηση.

Διαβάστε ακόμη: Άγγλος γιατρός για την επέμβαση της πριγίπισσας Κέιτ - "Δεν πρόκειται για κάτι μικρό - Λογικά υστεροκτομή ή αφαίρεση χοληδόχου κύστης"

«Η ανακοίνωση της εισαγωγής της στην Κλινική του Λονδίνου προκάλεσε σοκ, όχι μόνο επειδή πιστεύαμε ότι ήταν σε άριστη κατάσταση, αλλά και λόγω της διάρκειας της παραμονής της στο νοσοκομείο (10 έως 14 ημέρες) και της ανάρρωσής της (περίπου 3 μήνες)», δήλωσε στο Madame Figaro ο Marc Roche, ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας.

«Οι ανακοινώσεις του παλατιού σχετικά με την υγεία των μελών της βασιλικής οικογένειας αντιμετωπίζονται πάντα με καχυποψία, επειδή, στο παρελθόν, η κατάσταση της υγείας της Ελισάβετ Β' και του πρίγκιπα Φίλιππου ήταν θέμα ταμπού. Πρέπει να θυμάστε ότι ακόμη και στις τελευταίες στιγμές της ζωής της βασίλισσας, το Μπάκιγχαμ προσπαθούσε να είναι καθησυχαστικό, προσέχοντας όμως να μην αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για την πραγματική της κατάσταση», εξηγεί.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Είχε εξωμήτριο ή χολή; Παγωμένη η Βρετανία από το διπλό χειρουργείο των Βασιλιά & επόμενης Βασίλισσας

 «Η ακύρωση δημόσιων εμφανίσεων, επισκέψεων ή επίσημων ταξιδιών δεν είναι ασήμαντη. Είναι ένα σημάδι ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Η γενική αίσθηση είναι ότι η πριγκίπισσα έχει γυναικολογικό πρόβλημα. Αλλά αυτές είναι απλώς φήμες...», δήλωσε.

«Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι το Παλάτι λέει ψέματα όταν διαψεύδει τα περί καρκίνου, γιατί αργά ή γρήγορα θα το μάθουμε», προσέθεσε αναφερόμενος στις φήμες ότι παρά τη διευκρίνιση του παλατιού η Κέιτ Μίντλετον αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα καρκίνου.

Διαβάστε ακόμη: Η Πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο! Θα απέχει από δημόσιες εμφανίσεις μέχρι το Πάσχα - Δείτε την επίσημη ανακοίνωση (φωτό)

«Με τους Γουίνδσορ, οι εκδηλώσεις προγραμματίζονται σαν ρολόι έξι μήνες πριν. Ασφάλεια, ΜΜΕ, καλεσμένοι… Τα πάντα γίνονται με ακρίβεια δευτερολέπτου. Έτσι, η ακύρωση δημόσιων εμφανίσεων, επισκέψεων ή επίσημων ταξιδιών δεν είναι ασήμαντη υπόθεση. Είναι ένα σημάδι ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή».

Το παλάτι, πάντως, αρνείται να δώσει λεπτομέρειες και διαμηνύει ότι η πριγκίπισσα είναι καλά στην υγεία της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ