Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στους Διδύμους - Περίεργη αίσθηση, υπερευαισθησία & νευρικότητα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη, δείκτης της καθημερινής μας διάθεσης κι ενέργειας, θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στους Διδύμους και 9 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα θα προχωρήσει στον Καρκίνο. Από τις 22:40 μέχρι τις 23:50 θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Αυτός είναι ένας αστρολογικός όρος, που εκφράζει την πορεία της Σελήνης σε ένα ζώδιο από τη στιγμή που αφήνει πίσω της την τελευταία κύρια όψη που έχει κάνει με κάποιο πλανήτη και μετά που δεν ξανασυναντά σε όψη άλλον πλανήτη μέχρι να μπει στο επόμενο ζώδιο. Η πρώτη όψη της Σελήνης είναι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς το μεσημέρι, μια όψη που δημιουργεί μια περίεργη αίσθηση των πραγμάτων, υπερευαισθησία και νευρικότητα. Η τελευταία της όψη είναι η αντίθεση με την Αφροδίτη στον Τοξότη το βράδυ που μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε ανασφάλεια και δυσκολευόμαστε να εναρμονίσουμε τα συναισθήματα μας με τις ανάγκες μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια της μέρας σάς δημιουργεί νοητική ανησυχία και με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι μάλλον θέλετε να τη μοιραστείτε είτε με τους συνεργάτες σας, τους ακόλουθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε με τους φίλους σας. Βέβαια μπορεί χωρίς να το καταλάβετε να γίνετε δηκτικοί ή επιθετικοί ή να αντιδράσετε έτσι σε ένα σχόλιο άλλου και να μπλέξετε. Αν αποφασίσετε να αποφύγετε αυτές τις κουβέντες που δεν έχουν και κάποια ουσία και αξιοποιήσετε τη μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους που σας αγαπούν, σας κατανοούν και δεν σας παρεξηγούν, θα περάσετε πολύ καλύτερα και χωρίς περαιτέρω εκνευρισμούς. Μια αίσθηση σύγχυσης θα είναι διάχυτη και πρέπει να προσέχετε και στην οδήγηση να μην είστε αφηρημένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Το αίσθημα αφοσίωσης σας σε αυτούς και αυτά που αγαπάτε είναι ένα από τα ατού σας αγαπητοί Ταύροι, αλλά σήμερα με τη Σελήνη στους Διδύμους ίσως πρέπει να πειραματιστείτε λίγο. Να μιλήσετε ίσως με καινούρια άτομα, να επικοινωνήσετε με φίλους που δεν τα λέτε συχνά, να ανοίξετε κάπως τους ορίζοντες σας. Να δοκιμάσετε να «σπάσετε» λίγο το πρόγραμμα και να ασχοληθείτε και με ενδιαφέροντα που δεν καταπιάνεστε συνήθως. Πάντως άλλη μια μέρα η Δευτέρα που καλείστε να λύσετε προβλήματα στη δουλειά και στα οικονομικά ή να γίνετε πιο επινοητικοί προκειμένου να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Βέβαια τις μεσημεριανές ώρες χρειάζεται να είστε αρκετά προσεκτικοί στις συναλλαγές σας ή όταν συζητάτε για πρακτικά οικονομικά θέματα. Το βράδυ θα είναι πολύ πιο άνετο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της μέρας στο ζώδιο σας ενισχύει τις φιλοδοξίες σας, αλλά από την άλλη μπορεί να σας κάνει να συγκεντρώνετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες και στο τέλος να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε σε όλα αυτά που έχουν μαζευτεί. Μην πιέζετε τον εαυτό σας περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Προσπαθήστε να έχετε ξεμπερδέψει με δουλειές και ευθύνες μέχρι το απόγευμα και για το βράδυ επιλέξτε μόνο χαλαρές δραστηριότητες κι επαφές. Αν κάτι σας προβληματίζει σε επαγγελματικά ζητήματα μην σπάτε το κεφάλι σας σήμερα να βρείτε λύσεις. Το πιθανότερο είναι ότι θα χάσετε ενέργεια και χρόνο. Αύριο θα είστε πιο αποτελεσματικοί. Προσέξτε και τις προσωπικές σας σχέσεις τις βραδινές ώρες γιατί ελλοχεύουν παρεξηγήσεις.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ