Δωροθέα Μερκούρη: «Είναι ωραίο να με ρωτάνε αν είμαι η μαμά της Γαίας - Η σχέση με τον Άγγελο Λάτσιο»

Δείτε όσα δήλωσε

Η Δωροθέα Μερκούρη το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε σε πρεμιέρα κινηματογραφικής ταινίας και μεταξύ άλλων έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για την προσωπική ζωή της κόρη της, Γαίας Μερκούρη και για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Άγγελο Λάτσιο.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε για τη Γαία και τον χωρισμό της με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελο, ωστόσο η ίδια δεν γνώριζε λεπτομέρειες.

«Είναι ωραίο να με ρωτάνε αν είμαι η μαμά της Γάιας, έχει πλάκα. Δεν θέλει να σας μιλήσει σήμερα, ντρέπεται. Όταν ξεκίνησα την υποκριτική με δυσκόλεψε η δημοσιότητα. Τότε είχαμε τα περιοδικά», δήλωσε αρχικά η Δωροθέα Μερκούρη και συνέχισε:

«Δεν με πειράζει που σχολίαζαν την προσωπική ζωή της κόρης μου, Γαίας με τον Άγγελο Λάτσιο. Η προσωπική ζωή του καθενός είναι δυστυχώς αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο. Η Γαία δεν μου λέει τίποτα για τα προσωπικά της».

Δείτε ακόμη:Η Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί με τον βαφτισιμιό της, Άγγελο Λάτσιο στη Μαρινέλλα! Εκεί και ο Γιώργος Λιάγκας, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Θάνος Κιούσης (φωτό)

 

 

Δείτε ακόμη:Δωροθέα & Γάια Μαερκούρη: Μαμά και κόρη μαγειρεύουν παρέα - Tα pasta limone της πασίγνωστης Ελληνο-Ιταλίδας (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ