Τριαντάφυλλος: Στον γάμο της Ελέτσι τραγούδησα αφιλοκερδώς, γίναμε φιλαράκια στο Survivor - Αγαπώ τη χώρα μου αγαπώ την εφορία (βίντεο)

Δεν έχω καμία ενημέρωση από την εφορία, τόνισε ο Τριαντάφυλλος, της είχα υποσχεθεί στο Survivor ότι στο γάμο της θα τραγουδήσω αφιλοκερδώς

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην εκπομπή «Live News» το απόγευμα της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου για την εμπλοκή του στην υπόθεση φοροδιαφυγής που αποκαλύφθηκε στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη.

Συγκέκριμενα, τόνισε ότι τραγούδησε στον γάμο αφιλοκερδώς και εν συνεχεία υποστήριξε ότι δεν του έχει γίνει κάποιος έλεγχος από την ΑΑΔΕ, ενώ ισχυρίστηκε ότι είναι δικαίωμά του να τραγουδάει σε γάμους δωρεάν.

Αρχικά, δήλωσε: «Θα σου εξήγησω τι και πώς. Εγώ πήγα σε ένα παιχνίδι που λέγεται "Survivor", εκεί μες τη ζούγκλα ήμασταν πολύ κοντά με την Ελίζαμπεθ, φιλαράκια, όταν ήρθε, και μου έλεγε: "Θέλω να παντρευτώ, έχω μεγαλώσει, θέλω να κάνω παιδιά". Της λέω: "Αγάπη μου, επειδή το θες τόσο πολύ όταν βγούμε και παντρευτείς εγώ θέλω να τραγουδήσω αφιλοκερδώς, ό,τι και να κάνω, όπου και να είμαι θα τραγουδήσω σε εσένα τζάμπα».

Δείτε ακόμα: Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Νεκτάριο Λεμονίδη - Δείτε φωτό & βίντεο από τη θεαματική τελετή

Επίσης, πρόσθεσε: «Έτυχε λοιπόν να γίνει ο γάμος και να είμαι εδώ να τραγουδάω στην Αθήνα -στο μαγαζί μας στο "Αγιονέρι" που γίνεται χαμός στον Πειραιά- και την ίδια μέρα πήγα τραγούδησα αφιλοκερδώς εννοείται. Ό,τι της είπα, της το έκανα. Φαντάσου τραγούδησα μόνο 25 λεπτά, μισή ώρα, γιατί έπρεπε να πάω στο μαγαζί που ήταν γεμάτο, γιατί θα έτρωγα ξύλο από τους επιχειρηματίες αν δεν πήγαινα Σάββατο να τραγουδήσω στο μαγαζί, που είμαι εκεί πέρα. Της το έκανα αυτό λοιπόν».

Στη συνέχεια, μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο επί προσωπικού, είπε: «Είναι δικαίωμά μου να τραγουδήσω στον γάμο του Ευαγγελάτου, στον γάμο του Θανάση, στον γάμο του Νίκου, είναι δικαίωμά μου να τραγουδήσω αφιλοκερδώς. Σε όλα μου τα live, Νίκο μου, να σου εξηγήσω ότι κόβω πάντα δελτίο παροχής. Κάθε 3 μήνες πληρώνω το ΦΠΑ μου. Αγαπάω την Ελλάδα, αγαπάω την εφορία γιατί είμαι κύριος όλα αυτά τα χρόνια. Είπες για το σπίτι μου, πώς πήρα σπίτι κτλ...».

Ο δημοσιογράφος σε εκείνο το σημείο τον διέκοψε για να ξεκαθαρίσει ότι αυτό που είπε για το σπίτι δεν αναφερόταν σε εκείνον.

Δείτε ακόμα: Δείτε φωτό & βίντεο από το honeymoon ταξίδι Ελίζαμπεθ Ελέτσι-Νεκτάριου Λεμονίδη στο Μπαλί: Πρωινό στην πισίνα με μαγιό, το μεταξωτό νυχτικό, η νυφική σουίτα

«Από τον κύριο Ατζούν είναι φορολογημένα, αυτά που πήρα», τόνισε ο Τριαντάφυλλος και συμπλήρωσε: «Το ξέρεις ότι αυτά είναι προσωπικά δεδομένα όμως; Όλα αυτά είναι προσωπικά δεδομένα, να ψάξει να δει αν είμαι κύριος σε όλα».

Διαβάστε ακόμα: Η γαμήλια δεξίωση στο στόχαστρο της εφορίας! Πως εντοπίστηκαν γνωστός τραγουδιστής, wedding planner ακόμα και ζαχαροπλαστείο με την τούρτα να φοροδιαφεύγουν

Για το αν έχει επικοινώνησει μαζί του η ΑΑΔΕ, απάντησε: «Όχι, γιατί δήλωσα ότι αυτό το κάνω δωρεάν, το δήλωσα και πριν τον γάμο 5-6 μέρες, το δήλωσα και στον γάμο, το παίξανε όλα τα κανάλια».

Τέλος, ολοκλήρωνοντας τις δηλώσεις του ο Τριαντάφυλλος ανέφερε: «Πάντως να ξέρεις ότι είμαι κύριος σε όλα γιατί και αγαπάω και τη χώρα μου και αγαπάω αυτό και θέλω να σέβομαι τη δουλειά των άλλων».

Δείτε ακόμα: Ελίζαμπεθ Ελέτσι, γυμνή στη μπανιέρα: Κάνει μπάνιο με ροδοπέταλα - «Ζήστε τη ζωή σε πλήρη άνθιση…» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ