Η Jesse Jane, διάσημη πορνοστάρ και ο σύντροφός της βρέθηκαν νεκροί - Έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 100 ερωτικές ταινίες (φωτό & βίντεο)

Οι θάνατοι «σχετίζονταν με χρήση ναρκωτικών» λένε οι αρχές

Η διάσημη πορνοστάρ Jesse Jane βρέθηκε νεκρή μαζί με τον φίλο της από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Τα πτώματα της 43χρονης Τζέιν και του Μπρετ Χασενμιούλερ ανακαλύφθηκαν από αστυνομικούς σε ένα σπίτι στο Μουρ της Οκλαχόμα, την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια ελέγχου, που ζήτησε το αφεντικό του Χασενμιούλερ.

Δεν είναι σαφές το πότε ακριβώς πέθαναν οι δύο, σύμφωνα με το πρακτορείο Tmz, το οποίο ανέφερε σε δημοσίευμά του ότι οι θάνατοι προφανώς «σχετίζονταν με ναρκωτικά».

Η Τζέιν, γεννημένη στο Φορτ Γουόρθ του Τέξας, εμφανίστηκε σε περισσότερες από 100 πορνογραφικές ταινίες και τελικά έγινε παρουσιάστρια στο Playboy TV.

 

Αργότερα, έκανε το πέρασμά της από τηλεοπτικές εκπομπές όπως το «Entourage», το «The Tonight Show» και «Bad Girls Club».

 

 

 

Το 2018 συνελήφθη για δημόσια μέθη στη Νόρμα της Οκλαχόμα και δύο χρόνια αργότερα η αστυνομία τη συνέλαβε, επειδή φέρεται να δάγκωσε και να ξυλοκόπησε τον φίλο της κατά τη διάρκεια μιας νύχτας με πολύ αλκοόλ στο Μουρ, σύμφωνα με τη New York Post.

Brett D. Hasenmueller was found dead along with a porn star.

Facebook

Η Τζέιν αποφοίτησε με άριστα από το Λύκειο Μουρ το 1998, σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του 2006 στην εφημερίδα Oklahoma Gazette.

 

 

Η πορνοστάρ είπε πως είχε ανάμεικτα συναισθήματα για την επιστροφή της στο σπίτι, μετά την επιτυχία στην οθόνη εκείνη την εποχή.

«Νομίζω ότι όταν καταπιέζεις τους ανθρώπους, οι άνθρωποι θα βρουν διεξόδους και κάπου θα βγει αυτό. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που έχω με την Οκλαχόμα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ