Γιάννης Μπέζος: «Η ελληνική τηλεόραση είναι πολύ συντηρητική - Η ψυχή μου ξέρει τι έχω τραβήξει αυτά τα χρόνια»

Ο Γιάννης Μπέζος καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη»

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την τηλεόραση αλλά και για το προφίλ του αυστηρού και του απόμακρου που διατηρεί.

«Η ελληνική τηλεόραση είναι πολύ συντηρητική. Θα έχετε διαπιστώσει ότι εδώ και κάποια χρόνια είναι ένα τάβλι, ένα τσίπουρο και ένα χωριό. Αν αυτή είναι η Ελλάδα το 2024, κάτι δεν πάει καλά. Δεν χαρακτηρίζω τις σειρές αν είναι καλές ή κακές. 

Η θεματολογία είναι αυτή. Η πόλη, οι αστοί είναι άνθρωποι της κίνησης και η ύπαιθρος πάντα λίγο της ακινησίας. Όταν επανερχόμαστε εκεί, σημαίνει ότι δεν θέλουμε να κουνηθούμε πολύ.

Οι τηλεθεατές ζεσταίνονται με αυτό και τους αρέσει. Σαν σόμπα το βλέπουν. Την πρώτη ευθύνη την έχουν αυτοί που εμφανίζονται.

Τέρμα. Οι ηθοποιοί, οι σκηνοθέτες και οι συγγραφείς, ούτε καν οι σταθμοί. Σας το λέω εγώ που η ψυχή μου ξέρει τι έχω τραβήξει αυτά τα χρόνια για να πείσω τους ανθρώπους και με προσπάθεια και πείσμα. Την πρώτη ευθύνη έχουν οι δημιουργοί Αν θες να πεις κάτι ουσιαστικό, πρέπει να το προσπαθήσεις γιατί κανείς δεν θα σου το χαρίσει».

 

Δείτε ακόμη:Γιάννης Μπέζος: «Ο Χίτλερ μπροστά στην ελληνική οικογένεια είναι αρνί» (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ