Ιεράπετρα: Σοκάρει ο θανάσιμος τραυματισμός 17χρονου σε πίστα motocross - Η στιγμή της τραγωδίας - Του έφυγε η μηχανή από τα χέρια ( φωτό & βίντεο)

Κατέληξε το άτυχο αγόρι...

Λίγο πιο έξω από την Ιεράπετρα, στην περιοχή Καθαράδες, ένας 17χρονος έχασε την ζωή του το Σάββατο το απόγευμα. Το αγόρι αυτό έκανε motocross σε αυτοσχέδια πιστά. Ο 17χρονος μαζί με άλλους μοτοσικλετιστές είχαν βρεθεί στην πίστα για προπόνηση.

Ο νεαρός οδηγός βρισκόταν στον αέρα μετά από άλμα, έφυγε από τη μηχανή με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 10 μέτρων στο έδαφος και έτσι τραυματίστηκε σοβαρά.

Η σοβαρότητα του περιστατικού φάνηκε αμέσως καθώς όλοι έσπευσαν να καλέσουν το ΕΚΑΒ, το οποίο και κατέφθασε στις 5 το απόγευμα και εκεί βρήκε τον 17χρονο να μην έχει τις αισθήσεις του αλλά να έχει σφυγμό.

Ο 17χρονος κρίθηκε πως έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα, όπως και έγινε, όμως τελικά ο νεαρός δεν τα κατάφερε και έχασε τη ζωή του.

 

 

Ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, Γιάννης Πετράκης», ανέφερε μιλώντας στο cretapost:

«Ο ανήλικος ήρθε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο φέροντας σοβαρά και πολλαπλά τραύματα στον θώρακα. Είχε χάσει αρκετό αίμα και άμεσα του χορηγήθηκαν δύο φιάλες ενώ μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο. Δυστυχώς όμως κατέληξε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ