Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δεν κρατήθηκε και ξέσπασε σε λυγμούς η ηθοποιός στον αέρα της εκπομπής «Ι Love ΣουΚου» (φωτό & βίντεο)

«Είναι σοκαριστικό το να ακούς τη σωστή πλευρά των πραγμάτων»

Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε χθες στο πλατό της εκπομπής «I Love Σου Κου». Η ηθοποιός δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς, όταν είδε το βίντεο – αφιέρωμα που της είχε ετοιμάσει ο Τάσος Μπιμπισίδης.

Το αφιέρωμα παρουσίαζε την επαγγελματική και προσωπική της πορεία και τον δύσκολο αγώνα που έδωσε στην δίκη κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ήταν μία από τις καταγγέλουσες.

Αμέσως μετά το τέλος του βίντεο, η Μπέττυ Μαγγίρα έσπευσε να την αγκαλιάσει: «Να σου κάνω μια αγκαλιά γιατί έχεις συγκινηθεί πάρα πολύ, αγάπη μου. Και πραγματικά, συγκινούμαστε κι εμείς που σε βλέπουμε να συγκινείσαι».

 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε κλαίγοντας: «Αχ παιδιά! Είναι σοκαριστικό το να ακούς τη σωστή πλευρά των πραγμάτων. Χίλια συγγνώμη, δεν το περίμενα καθόλου αυτό. Με συγκίνησαν όλα, είναι όλη η αλήθεια. Νιώθω σαν κάποιος να μου χάιδεψε την ψυχή».

Διαβάστε επίσης: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το κίνημα #Metoo, η επιστροφή στην τηλεόραση και η πολιτική στα επόμενα σχέδια της

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ