Αυτό είναι το πολυτελέστερο chalet των Άλπεων : Πωλείται 24 εκ. €, έχει θέα 360ο και πολυέλαιο από διαμάντια Swarovski (φωτό & βίντεο)

Πραγματικό αριστούργημα!

Ένα αλπικό σαλέ με θέα στο Matterhorn - μια δραματική βουνοκορφή στις Ελβετικές Άλπεις - κυκλοφόρησε στην αγορά για 24 εκατομμύρια ευρώ, καθιστώντας το το πιο ακριβό ακίνητο που έχει καταχωρηθεί ποτέ στην ιταλική πλευρά της οροσειράς.

Βρίσκεται στο θέρετρο Cervinia της Ιταλίας και είναι πάνω από 325 πόδια ψηλότερα από το χωριό, το σαλέ των 13.000 τετραγωνικών ποδιών προσφέρει θέα 360 μοιρών στο Matterhorn.

Με το όνομα Chalet La Fenice που στα ιταλικά σημαίνει «ο Φοίνικας» - το σαλέ χτίστηκε στην κορυφή ενός πέτρινου κτηρίου.

Από το 1936 ήταν δημοφιλής προορισμός για την ιταλική βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με τις φήμες.

Έκανε «πλήρη ανακατασκευή», η οποία διήρκεσε πέντε χρόνια και ολοκληρώθηκε το 2021.

Το σαλέ έχει πρόσοψη από πέτρα και ξύλο. Έχει μεγάλα γυάλινα παράθυρα, ξύλινους τοίχους, εντυπωσιακές οροφές, όμορφα δάπεδα και έντονο φωτισμό—συμπεριλαμβανομένου ενός πολυελαίου Swarovski. Οι χώροι υποδοχής έχουν ανοιχτά τζάκια για την πλήρη αίσθηση του βουνού.

Υπάρχουν επτά σουίτες υπνοδωματίων, οι περισσότερες έχουν και ιδιωτικά μπαλκόνια.

Το σπίτι είναι γεμάτο με ανέσεις.

Το Chalet La Fenice έχει κινηματογράφο, γυμναστήριο και αίθουσα σκι. Έχει επίσης, σουίτα ευεξίας που περιλαμβάνει εσωτερική πισίνα με τεράστιο παράθυρο και υδάτινο στοιχείο, χαμάμ και αίθουσες περιποίησης, καθώς και υπαίθριο σπα με θέα στο Matterhorn.

Υπάρχει επίσης ένα ελικοδρόμιο, για εύκολη μετακίνηση, ανέφερε η καταχώριση.

Πραγματικό αριστούργημα!

Απολαύστε το: 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ