Ο απίστευτος κωμικός Τάκης Ζαχαράτος σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο για τη νέα του παράσταση - Με πρωταγωνιστές τον Κυριάκο Μητσοτάκη, Στέφανο Κασσελάκη, Τάιλερ, Παύλο Πολάκη

Για τη νέα του παράσταση μίλησε ο γνωστός κωμικός

Στην πρωινή εκπομπή του Alpha «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής (28/1) ο γνωστός κωμικός και περφόρμερ Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος μίλησε για τη νέα του παράσταση στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, κατά την παρουσίαση του Τάκη Ζαχαράτου, το βίντεο που έπαιξε στον «αέρα» του Alpha ήταν… όλα τα λεφτά καθώς πέρασαν όλοι οι χαρακτήρες που θα σατιρίσει στην παράστασή του ο δημοφιλής κωμικός.

Από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον… «βασιλόπιτα» Στέφανο Κασσελάκη και από τον Τάιλερ μέχρι τον Παύλο Πολάκη, ο Τάκης Ζαχαράτος μοιράζει άφθονο γέλιο στο βίντεο, προεξοφλώντας πως το ίδιο θα συμβεί και στην παράσταση που ετοιμάζει στη Θεσσαλονίκη και η οποία ξεκινάει στις 2 Φεβρουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάκης Ζαχαράτος με βίντεο που αναρτά στα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε ήδη δώσει μία γεύση από την παράσταση που ετοιμάζει, ενώ ανάρπαστα έγιναν τα σποτ με τον Τάιλερ Μακμπέθ να κάνει βαράκια και τον Παύλο Πολάκη να μας προσκαλεί για… ρακές.

 

Δείτε ακόμη:Ο Τάκης Ζαχαράτος σε ρόλο δημοσιογράφου! Έγινε Έλλη (Άλλη) Στάη & μας ξετρέλανε - Απλά απολαύστε τον

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ