Θέλετε έντονο βλέμμα στο μακιγιάζ ; Η απάντηση είναι μία - Τεχνική Tightlining - Την αγαπούν και οι celebrities !

Θα χρειαστείτε μόνο ένα αδιάβροχο μολύβι ματιών!

Το cat eye look είναι -και θα συνεχίσει να είναι- ένα από τα αγαπημένα μακιγιάζ των γυναικών εδώ και πολλές δεκαετίες. Τονίζει το βλέμμα και μπορεί να  κάνει πιο εντυπωσιακή την εμφάνισή μας χωρίς κάποιο κραγιόν σε έντονο χρώμα.

 

 

Ακριβώς για αυτό, σας προτείνουμε να δώσετε βάση στο trick που θα σας αποκαλύψουμε παρακάτω, αφού θα κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό και σαγηνευτικό.

Δείτε ακόμη:Highlighter: Με τη σωστή του χρήση μπορεί να μοιάζει το πρόσωπο πιο φωτεινό & αναζωογονημένο !

Πρόκειται για την τεχνική που ακούει στο όνομα tightlining και μας τη θύμισε ο celebrity makeup artist Sir John, ο οποίος επιμελείται το μακιγιάζ πολλών διάσημων γυναικών του Hollywood.

 

 

Για να την εφαρμόσετε, θα χρειαστείτε ένα αδιάβροχο μολύβι ματιών και σταθερό χέρι. Με τα δάχτυλά σας ανασηκώνετε ελαφρώς το βλέφαρό σας και τοποθετείτε το μολύβι στην εσωτερική γραμμή των άνω βλεφάρων, προσέχοντας να μπει χρώμα κατά μήκος των βλεφαρίδων, εσωτερικά στη ρίζα τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα marieclaire.gr, το σημείο αυτό βέβαια να σας προειδοποιήσουμε πως υπάρχει περίπτωση τα μάτια σας να δακρύσουν αν δεν το έχετε δοκιμάσει ξανά, οπότε κάντε το tightlining πριν οποιοδήποτε άλλο βήμα του μακιγιάζ.

Στη συνέχεια σχεδιάστε την γραμμή eyeliner όπως θα κάνατε συνήθως -με υγρό, gel ή pen eyeliner- και θα δείτε πως τα μάτια σας δείχνουν πιο έντονα και οι βλεφαρίδες σας πιο πυκνές.

Δείτε ακόμη:Πως γίνεται το τέλειο Cat Eye Makeup για σαγηνευτικό γατίσιο βλέμμα - Όλα τα tips και τα μυστικά (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ