Βασιλιάς Κάρολος: Με την βασίλισσα Καμίλα στο πλευρό του πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Χαμογελούσε, ευχαριστούσε τον κόσμο που περίμενε (βίντεο)

Τριήμερη ήταν η παραμονή στο νοσοκομείο του βασιλιά Καρόλου

Ο βασιλιάς Κάρολος πήρε εξιτήριο μετα από 3ήμερη παραμονή του στο νοσοκομείο για προγραμματισμένη επέμβαση ώστε να αντιμετωπίσει μια υπερπλασία του προστάτη.

Αν και αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για παραμονή δύο ημερών, ο μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου χρειάστηκε να παραμείνει ακόμα μία μέρα για λόγους που δεν ανακοινώθηκαν με τις φήμες να οργιάζουν. Προκειμένου να τις διαλύσουν ο βασιλιάς βγήκε από την κεντρική είσοδο της κλινικής χαμογελαστός ώστε όλοι να δούνε ότι είναι καλά, εν αντιθέσει με την πριγκίπισσα Κέιτ που είπε πάρει επίσης εξιτήριο λίγες ώρες πριν αλλά δεν την είδε κανείς.

Χαμογελαστός λοιπόν, μαζί με τη βασίλισσα Καμίλα βγαίνουν από την κλινική και μπαίνουν στο αυτοκίνητο για να επιστρέψει στο Παλάτι.

Τηλεοπτικά πλάνα έδειξαν τον 75χρονο βασιλιά, ο οποίος εισήχθη για προγραμματισμένη επέμβαση την Παρασκευή, να χαιρετά τα πλήθη φεύγοντας από την ιδιωτική London Clinic, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του βασίλισσα Καμίλα και αφού ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για τη φροντίδα που είχε.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Βασιλιάς Κάρολος: Οι γιατροί δεν του έδωσαν εξιτήριο, παραμένει στο νοσοκομείο - Φήμες για επιπλοκή μετά την εγχείρηση προστάτη - 4 φορές τον επισκέφθηκε η Καμίλα (βίντεο)

Λίγες ώρες νωρίτερα, η νύφη του, η Κέιτ, πριγκίπισσα της Ουαλίας, πήρε επίσης εξιτήριο από το ίδιο νοσοκομείο μετά την ανάρρωσή της δύο εβδομάδες αφότου υποβλήθηκε σε μια επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: Είχε εξωμήτριο ή χολή; Παγωμένη η Βρετανία από το διπλό χειρουργείο των Βασιλιά & επόμενης Βασίλισσας

Νωρίτερα τη Δευτέρα και η πριγκίπισσα της Ουαλίας πήρε εξιτήριο από το ίδιο νοσοκομείο μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ