Vintage pic: H φωτογράφος Calliope στο γαμήλιο ταξίδι της με το καλλονό σύζυγο της Χρήστο Καρβούνη - Φόρεσε κόκκινο νυφικό στον ανατρεπτικό γάμο της

Throwback!

Είναι μια από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες φωτογράφους με φήμη που ξεπερνά κατά πολύ τα ελληνικά σύνορα και συνεργασίες με τους πιο δυνατούς τίτλους περιοδικών μόδας παγκοσμίως. 

Η Calliope, που έχει γίνει αναγνωρίσιμη μόνο με το μικρό της, είναι λάτρης των social media και συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά μοιράστηκε μία throwback φωτογραφία αγαλιά με τον σύζυγο της, Χρήστο Καρβούνη από το ταξίδι τους στη Βενετία.

Το φρεσκοπαντρεμένο, τότε, ζευγάρι πόζαρε αγκαλιά με φόντο την εκκλησία του Αγίου Μάρκου.


instagram @queencalliope

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τη δεκαετία του '90 στη Μύκονο.

Πραγματοποίησαν μία πρωτότυπη τελετή στη Μύκονο, καθώς η νύφη δεν επέλεξε το κλασσικό λευκό φόρεμα αλλά ένα κόκκινο!

«Ολοι το ξέρουν ότι έχω έναν ευτυχισμένο γάμο με έναν άνδρα που τον λατρεύω και με λατρεύει. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Στον Χρήστο με κέρδισε ο χαρακτήρας του. Είναι κύριος με όλη τη σημασία. Είναι άρχοντας, φέρεται σωστά. Είναι γενναιόδωρος, αξιοπρεπής, ανθρώπινος, καλός. Είναι μορφωμένος, είναι από σπίτι, καλοβαλμένος, αριστοκρατικός. Δεν είναι κανένα βλαχαδερό. Δεν είναι τυχαίος.

Ο άνθρωπός μου είναι πρώτα από μένα. Πρώτα ο Χρήστος, μετά εγώ. Οταν αγαπάμε, αγαπάμε. Οχι βλακείες. Λένε ότι αγαπάνε και μετά τους ζαλίζουν με τις ζήλιες και τις ανοησίες. Ούτε ζηλεύω ούτε φοβάμαι.

Ολες μου λένε δεν φοβάσαι μη στον πάρουν, που είσαι πιο μεγάλη; Τους λέω, με δουλεύετε; Ποτέ δεν έχω σκεφτεί τέτοια πράγματα στη ζωή μου. Δεν μου περνάει από το μυαλό, δεν το σκέφτομαι. Μου φαίνεται ηλιθιότητα, ανασφάλεια και κουταμάρα. Γι’ αυτό ο άνδρας μου με αγαπάει και δεν κοιτάει άλλη, γιατί βλέπει μια γυναίκα που είναι άνετη.

Με κοιτάει στα μάτια και τη Ζιζέλ να του φέρουν χ...κε, γιατί δεν τον πρήζω, τον αγαπάω και είμαι άνετη. Τι να ζηλέψω; Χαίρομαι που τον κοιτάνε, καμαρώνω, γελάω κιόλας και το διασκεδάζω. Γελάω που τις βλέπω» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η Calliope.

Το 2009 απέκτησαν τις δίδυμες κόρες τους Anna και India κι έκτοτε η ζωή τους έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Διαβάστε ακόμη: Made in Greece τα Queen Calliope: Η «μούσα» της φωτογραφίας βάζει την σφραγίδα της στα ωραιότερα φορέματα & αξεσουάρ (φωτό)

Αγνοεί τα κακόβουλα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τον Χρήστο Καρβούνη και απολαμβάνει κάθε λεπτό με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Δημιουργός του Made in Greece brand, Calliope

Η Calliope ξεκίνησε την καριέρα της σε νεαρή ηλικία ως συντάκτρια μόδας στο Condé Nast Italy, στο Μιλάνο, όταν την «ανακάλυψε» η θρυλική Ιταλίδα fashion editor Franca Sozzani, η οποία πίστεψε σε αυτήν και της έδωσε την ευκαιρία και την ελευθερία να δημιουργήσει.

Στα μέσα της δεκαετίας μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου έζησε για είκοσι πέντε χρόνια, μια πόλη που δεν έπαψε ποτέ να αγαπά.

Εκεί, ξεκίνησε την καριέρα της ως φωτογράφος δουλεύοντας για διεθνείς εκδόσεις και σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες. Η αγάπη και η λαχτάρα της για τη γενέτειρά της, την Ελλάδα την ενέπνευσε τα δύο βιβλία φωτογραφίας της, τις Παραδοσιακές Ελληνικές Στολές και τα Παιδιά του Φωτός.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: Queen Calliope: Η διάσημη φωτογράφος βάζει την σφραγίδα της στα ωραιότερα φορέματα & αξεσουάρ - Δείτε την συλλογή για το Καλοκαίρι 2023 (φωτό)

Τα ταξίδια της την ενέπνευσαν να εκφραστεί με δημιουργικούς τρόπους, όχι μόνο μέσα από το φακό της, αλλά, φτιάχνοντας καφτάνια, φορέματα, μπλουζάκια, τσάντες, κοσμήματα στο δικό της μοναδικό στυλ, τα οποία και μοιράζεται πλέον με όλους εμάς. Τα έθνικ looks είναι οι κύριες πηγές έμπνευσης για την ταλαντούχα Calliope.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ