Σκότωσε & αποκεφάλισε τον πατέρα του: Το τρομακτικό βίντεο με την ειδεχθή πράξη ανέβηκε στο διαδίκτυο για 6 ώρες – 32 ετών ο Τζάστιν «ακτιβιστής» κατά των μεταναστών (βίντεο)

Ο Τζάστιν Μον έβαλε το κομμένο κεφάλι του πατέρα του σε μια σακούλα και παραληρούσε κατά των μεταναστών και της κυβέρνησης του Τζο Μπάιντεν

Ένας 32χρονος από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ αποκεφάλισε τον πατέρα του, έναν 68χρονο ομοσπονδιακό υπάλληλο, και στη συνέχεια ανέβασε στο YouTube βίντεο με το κομμένο κεφάλι του παραληρώντας κατά της κυβέρνησης του Τζο Μπάιντεν.

Ο Τζάστιν Μον αποκεφάλισε τον πατέρα του στο σπίτι τους στο Μίντλετον Τάουνσιπ της Πενσυλβάνια και στη συνέχεια ανέβασε ένα αρρωστημένο βίντεο, όπου εξαπέλυσε πυρά κατά της ομοσπονδιακής κυβέρνησης Μπάιντεν για τους «woke όχλους» και τους παράτυπους μετανάστες, που καταστρέφουν, όπως υποστήριξε, τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στο 14λεπτο αποκρουστικό βίντεο, που παρέμεινε επί έξι ώρες δημοσιευμένο στο YouTube, ο 32χρονος δείχνει στην κάμερα μια πλαστική σακούλα με το κομμένο κεφάλι του πατέρα του και λέει: «Αυτό είναι το κεφάλι του Μάικ Μον, ομοσπονδιακού υπαλλήλου εδώ και 20 χρόνια και πατέρα μου. Θα βρίσκεται τώρα αιώνια στην κόλαση ως προδότης της χώρας του».

Ο 32χρονος πρόσφερε στη συνέχεια αμοιβή ενός εκατομμυρίου δολαρίων σε όποιον σκοτώσει υψηλόβαθμους αξιωματούχους της κυβέρνησης, περιλαμβανομένων του διευθυντή του FBI, Κρίστοφερ Ρέι, του Γενικού Εισαγγελέα των ΗΠΑ, Μέρικ Γκάρλαντ και του προκατόχου στο αξίωμα, Μπιλ Μπαρ, ενώ κάλεσε «πολιτοφυλακές» στη χώρα να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να σκοτώσουν ομοσπονδιακούς αξιωματούχους «επιτόπου».

Ο 32χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης σε απόσταση δύο ωρών από το σπίτι του στο Φορτ Ιντιάνα Γκαπ της Πενσυλβάνια, σχεδόν ένα 24ωρο αφότου η αστυνομία ανακάλυψε το ακέφαλο πτώμα του πατέρα του στο μπάνιο της οικίας της οικογένειας στις 19:00 της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ