Teri Hatcher: Στα 59 της η πρώην "απελπισμένη νοικοκυρά" ψάχνει ερωτικό σύντροφο σε dating apps - Τέλος οι ρομαντικές γνωριμίες

Πως πήγε αυτό;

Η Teri Hatcher "έφαγε" άκυρο από εφαρμογή γνωριμιών!

Η πρωταγωνίστρια της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς Νοικοκυρές σε απόγνωση (Desperate Housewives) αποκάλυψε το λόγο που την έδιωξαν από το app.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Getting Grilled with Curtis Stone, η 59χρονη ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που είχε βρει στην προσπάθεια να «γνωρίσει ανθρώπους» στην πραγματική ζωή.

Η ηθοποιός των Desperate Housewives αποκάλυψε ότι είχε δοκιμάσει διάφορες εφαρμογές γνωριμιών με την ελπίδα να βρει έναν ρομαντικό σύντροφο.



instagram @officialterihatcher

Η Hatcher θυμάται: «Τα έχω δοκιμάσει όλα και δοκίμασα το τελευταίο μου. Δοκίμασα το Hinge. Ξέρεις, σκέφτηκα, «Θα πω στο σύμπαν ότι είμαι ανοιχτή και ευάλωτη και βάζω τον εαυτό μου εκεί έξω.»

Παρόλο που ένιωσε ότι η εφαρμογή τη συνέδεε με έναν διαθέσιμους συντρόφους, απομακρύνθηκε απότομα από την πλατφόρμα.

«Αυτό νόμιζα ότι θα ήταν η χειρονομία μου για συμμετοχή σε αυτήν την εφαρμογή Hinge. Και μετά με έδιωξαν», είπε.

Αν και η Hatcher δήλωσε ότι επικοινώνησε με την ομάδα υποστήριξης της εφαρμογής για να τους ενημερώσει ότι δεν προσπαθούσε να ψαρέψει κανέναν, τελικά έχασε το ενδιαφέρον της να χρησιμοποιήσει το Hinge.

Δήλωσε: «Παραπονήθηκα, είπα: «Μπορώ να πάρω τα χρήματά μου πίσω [αφού] με έδιωξες;» Ζήτησαν συγγνώμη και μετά είπα: "Ε, το έχω ξεπεράσει."

Η ηθοποιός του Tomorrow Never Dies αποκάλυψε στη συνέχεια ότι είχε αλλάξει γνώμη σχετικά με τη σύνδεση με υποψήφιους συντρόφους με τον παλιομοδίτικο τρόπο. «Σίγουρα τελείωσα με τις εφαρμογές γνωριμιών και νιώθω ότι αν υπάρχει τρόπος να πάω κάπου και να συναντήσω κάποιον, αυτό θα πρέπει να είναι», είπε.

Η Χάτσερ κατέληξε λέγοντας ότι δεν χρειαζόταν απαραίτητα να έχει έναν ρομαντικό σύντροφο στη ζωή της. «Ειλικρινά, είμαι χαρούμενη. Έχω μια πραγματικά γεμάτη ζωή, μια πραγματικά πολυάσχολη ζωή. Έχω όμορφους φίλους... δεν χρειάζομαι άντρα. Έχω μια γάτα», είπε.

Η ερμηνεύτρια έχει συνδεθεί ρομαντικά με διάφορα άτομα στο παρελθόν και ήταν παντρεμένη με τον, Marcus Leithold, από το 1988 έως το 1989.

Στις 27 Μαΐου 1994, παντρεύτηκε τον ηθοποιό Jon Tenney απέκτησαν την κόρη τους, Έμερσον, που γεννήθηκε το 1997.

Διαβάστε ακόμη: Ποιος γνωστός ηθοποιός πόζαρε με την Teri Hatcher;

Αργότερα οι δυό τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ