Συνέβη στη Σαντορίνη! Η Τζέσικα είχε πιει 4 διπλές βότκες και ούρλιαζε στον διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης λίγο πριν φύγει για Ρόδο – Η ποινή φυλάκισης

Μια γυναίκα πέταξαν έξω από το αεροπλάνο επειδή ήταν μεθυσμένη στη Σαντορίνη λίγο πριν το αεροπλάνο που επέβαινε ξεκινήσει για τη Ρόδο.

Η Jessica Chance, 37 ετών ήταν μεθυσμένη και γλύτωσε τη φυλακή ισχυριζόμενη ότι ήπιε τέσσερις διπλές βότκες για να καταπραΰνει το «άγχος πτήσης» της.

Η Jessica επιτέθηκε στους αστυνομικούς που την μετέφεραν από την πτήση της TUI στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ στις 15 Σεπτεμβρίου πέρυσι.

Έπρεπε να της βάλουν χειροπέδες για να σταματήσει να τρέχει στον διάδρομο προσγείωσης-απογείωση αποκαλώντας τους «ναζί».

Η Chance είπε στο δικαστήριο ότι έκανε «αυτοθεραπεία» με αλκοόλ επειδή δεν μπορούσε να βρει τα φάρμακά της για ηρεμήσει τα νεύρα της.

Είπε επίσης ότι της είχαν συνταγογραφηθεί στο παρελθόν φάρμακα «με βάση το ότι η πτήση της δημιούργησε μια αυξημένη αίσθηση φόβου και άγχους», αλλά της είπαν ότι η συνταγή δεν ήταν πλέον διαθέσιμη.

Ο Chance, από το Crofton του Wakefield, ομολόγησε την ενοχή της και καταδικάστηκε σε τέσσερις εβδομάδες φυλάκιση, με αναστολή για 12 μήνες.

Το περιστατικό συνέβη στις 15 Σεπτεμβρίου πέρυσι, όταν η Chance και η αδερφή της ήταν σε ταξίδι διακοπών στη Σαντορίνη.

Φωτό: MEN Media

Η αστυνομία κλήθηκε στο Terminal Two όταν προσπάθησε να επιβιβαστεί στην πτήση της TUI με προορισμό τη Ρόδο, ενώ της έλεγε το πλήρωμα να μην το κάνει επειδή ήταν μεθυσμένη και ούρλιαζε.

Ο εισαγγελέας Tobias Collins είπε: «Η αστυνομία την κατέβασε από τη σκάλα του αεροπλάνου την ώρα που προσπαθούσε να μπει και πάλευε με το προσωπικό. Το προσωπικό επιβεβαίωσε ότι η κατηγορούμενη είχε πει να κατέβει από το αεροπλάνο νωρίτερα, αλλά προσπάθησε να επιστρέψει.

Την συνέλαβαν και εκεί έβριζε τους αστυνομικούς αποκαλώντας έναν “Ναζί”»

Το δικαστήριο άκουσε ότι η Chance έχασε τη δουλειά της μετά το περιστατικό.

Ο συνήγορός της, ο Ian Metcalfe είπε: «Η κυρία Chance ντρέπεται εντελώς για τον εαυτό της για αυτό που συνέβη στις 15 Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους. Πετούσε στην Ελλάδα με την αδερφή της για πρώτη φορά.

Όταν ταξίδευε με το αεροπλάνο είχε πάντα τα φάρμακα μαζί της όμως αυτή τη φορά ο ιατρός δεν εξέδιδε πλέον συνταγές για τη συγκεκριμένη αιτία, το άγχος κατά τη διάρκεια της πτήσης και κατέφυγε στην αυτοθεραπεία πίνοντας πάρα πολύ βότκα στην πραγματικότητα.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι δεν υπήρξε άμεσος κίνδυνος για την ασφάλεια της πτήσης από τη συμπεριφορά της. Αν το είχε σκάσει και έτρεχε στον διάδρομο θα υπήρχε κίνδυνος, αλλά αυτό δεν συνέβη»

Τέλος ο συνήγορος της Chance δήλωσε ότι είχε δείξει «ειλικρινή μεταμέλεια» για τη συμπεριφορά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ