Συγκινεί η Κλέλια Ρένεση: «Μου έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωή…» - Η ηθοποιός βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από αναφυλακτικό σοκ (βίντεο)

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Λαϊκό Νοσοκομείο» έγραψε η ηθοποιός

Η Κλέλια Ρένεση πέρασε τη νύχτα της στο Λαϊκό Νοσοκομείο και μάλιστα στα επείγοντα περιστατικά. Όπως ανέφερε στη σχετική της ανάρτηση η υπέστη «σφοδρό αναφυλακτικό σοκ», ενώ ευχαριστεί τους γιατρούς του Λαϊκού Νοσοκομείου που της «έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωή».

Συγκεκριμένα η Κλέλια Ρένεση ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Λαϊκό Νοσοκομείο και στους γιατρούς αλλεργιολόγους της χθεσινοβραδινής εφημερίας. Μου έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωή από σφοδρό αναφυλακτικό σοκ. Περάσαμε παρέα μια ρομαντική βραδιά με αδρεναλίνες, κορτιζόνες κ όλα τα καλά? άκρως εξυπηρετικοί, άμεσα διαθέσιμοι κ με ειλικρινές ενδιαφέρον.

Το λέω κ θα το ξαναπώ η δημόσια Υγεία είναι κ θα είναι η προτεραιότητα όλων των πολίτων.

Πρέπει να διαφυλάξουμε την σωστή λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων, την επαρκή στελέχωση τους σε προσωπικό αλλά κ τις σωστές συνθήκες που οι γιατροί διεξάγουν το έργο τους. Οι δημόσιοι γιατροί κ νοσηλευτές πρέπει να αμείβονται επαρκώς για όλο αυτό που προσφέρουν. Ευχαριστώ για όλα όλους κ όλες από την βραδινή μου περιπέτεια!»

Η ανάρτηση της ηθοποιού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ