Βασίλης Τερλέγκας: « Έχω φάει τον ρατσισμό της αρκούδας» - «Δημοσιογράφος είχε πει ότι είμαι ένα αποτσίγαρο πεταμένο σαν άνθρωπος» (βίντεο)

Ο τραγουδιστής μίλησε για τον ρατσισμό που έχει δέχθει

 Μίλησε ο Βασίλης Τερλέγκας για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, αλλά και για τον «πόλεμο» που δέχθηκε ο ίδιος από δημοσιογράφος στο παρελθόν.

Συνέντευξη στην Super Katerina παραχώρησε χθες (02/02) ο Βασίλης Τερλέγκας, με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών του εμφανίσεων.

Ο τραγουδιστής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άσε τον Νταλάρα να το λέει (αναφερόμενος στο σχολιό του για τους τραγουδίστες και τις διαφημίσεις). Και ο Κλούνεϊ κάνει καφέδες, που είναι το πρόβλημα; Αλλά και ο Νταλάρας είναι το κεφάλαιο της Ελλάδος. Και τα παιδιά είχαν δίκιο και ο Νταλάρας είχε δίκιο. Δηλαδή αν ήμουν εγώ και βλέπω ένα κορίτσι που ξεκινάει να γίνει δημοσιογράφος, θα του έδινα λίγο θάρρος. Δεν είναι κακό. Δεν υπάρχει όμως λόγος να ασχοληθούμε τώρα με το τι είπε ο Νταλάρας, γιατί το είπε.

 

Εγώ έχω φάει τον ρατσισμό της αρκούδας, δεν το συζητάω! Από μικρό παιδί. Πάλεψα όμως με τον εαυτό μου και νίκησα. Ρατσισμός πολύς. Το είδος της μουσικής μου είναι καθαρά βυζαντινό και δεν τραγουδιέται εύκολα, είναι δύσκολο, ναι το παραδέχομαι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να με χτυπάς εσύ κύριε δημοσιογράφε από το πρωί μέχρι το βράδυ και το μαγαζί μου να είναι γεμάτο» ανέφερε αρχικά.

 

 

«Υπήρχε και ένας δημοσιογράφος που με χτυπούσε ανελέητα, τον θυμάμαι. Θα τον βρω όμως, ζει. Είχε πει «τα σημεία των καιρών» και με είχε φωτογραφία! Είχε πει ότι είμαι ένα αποτσίγαρο πεταμένο σαν άνθρωπος» συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Νταλάρας: «Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό αγόρι μου» - «Είναι ντροπή αυτό που κάνεις» ενοχλημένος ο τραγουδιστής από τις ερωτήσεις δημοσιογράφων (βίντεο)

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ