Παντρεύτηκε και σε ένα μήνα χώρισε! Έμαθε ο σύζυγος ότι η γυναίκα του κακοποιούσε τους έφηβους μαθητές της (φωτό & βίντεο)

Η 24χρονη είναι αντιμέτωπη με με ποινή κάθειρξης έως 33 ετών.

Η 24χρονη δασκάλα Κάσιντι Κράους, παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούλιο, ωστόσο ο γάμος της δεν έμελλε να κρατήσει πολύ.

Τέλος του Αυγούστου ο νέος της σύζυγος Ζάκαρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις για το σκοτεινό παρελθόν της γυναίκας του.

Η 24χρονη Κάσιντι είχε ασελγήσει πάνω σε δύο έφηβα αγόρια, ηλικίας 13 και 14 ετών.

Τρεις ημέρες πριν από την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου, η δασκάλα παραιτήθηκε για να αποφύγει την απόλυσή της, όπως δήλωσαν εργαζόμενοι του σχολείου.

Την προηγούμενη Δευτέρα η Κράους δήλωσε ένοχη για τις κατηγορίες της σεξουαλικής κακοποίησης και της ασέλγειας εις βάρος ανηλίκων, αλλά και της έκθεσης ανηλίκων σε άσεμνο υλικό, σύμφωνα με τη New York Post.

Η Κράους «διένειμε εν γνώσει της άσεμνο υλικό» μέσω του Snapchat σε ένα αγόρι μεταξύ Ιανουαρίου και Μαΐου 2022 και σε άλλα δύο μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου 2023 - το τελευταίο λίγο πριν από το γάμο της, ανέφερε το Law&Crime.

Τον Μάιο του 2022 ασέλγησε σε βάρος ενός 13χρονου «χαϊδεύοντας ή αγγίζοντάς τον», σύμφωνα με την καταγγελία. Επίσης, η Κράους κακοποιούσε σεξουαλικά ένα 14χρονο αγόρι το διάστημα μεταξύ 17 Ιανουαρίου και 31 Ιανουαρίου 2023.

Η ανακοίνωση της ποινής της 24χρονης έχει προγραμματιστεί για τις 11 Μαρτίου.

Η δασκάλα είναι αντιμέτωπη με με ποινή κάθειρξης έως 33 ετών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ