Η Μαρία Μπεκατώρου στο κέντρο της Αθήνας με τα ανηψάκια και το σκύλο της - Casual look με stylish κασκόλ (φωτό)

Βολτούλα!

Μία χαλαρή βόλτα απόλαυσε η Μαρία Μπεκατώρου.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια βρήκε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και περπάτησε στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τα ανηψάκια και το σκυλάκι τους.

Ο φωτογραφικός φακός του ndp τους απαθανάτισε με casual στυλ να περνάνε ποιοτικό χρόνο μαζί.

Η Μαρία φορούσε τζιν παντελόνι, μποτάκια και ζεστό μπουφάν, καθώς το κρύο αυτό τις μέρες στην πόλη ήταν δριμύ.

Διαβάστε ακόμη: Η Μαρία Μπεκατώρου σε ταξίδι ζωής στην Ταϊλάνδη - Νιώθει "ευγνώμων" & ποζάρει αγκαλιά με ελέφαντες! (φωτό)

Άκρως stylish ήταν το πράσινο κασκόλ της, που "έσπαγε" λίγο το total black στο outfit της.

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει μιλήσει στο παρελθόν για την προσπάθεια της να αποκτήσει παιδί με τον σύζυγο της Αντώνη Αλεβιζόπουλο

«Το θέμα του παιδιού, δυστυχώς, άρχισε να μας απασχολεί αργά. Επειδή περάσαμε πολλά χρόνια που ήμασταν σαν ζευγαράκι για καφέ και φαγητό και ο καθένας σπίτι του μετά, θέλαμε να το ζήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε το «οι δυο μας κάτω από την ίδια στέγη». Αυτό μας πήγε πίσω.

Όταν σου λένε ότι πρέπει να το προσπαθήσουμε αλλιώς και ότι έχουν περάσει τα χρόνια και είσαι οριακά, η γονιμότητά σου έχει πέσει λόγω ηλικίας, εκεί το θες ακόμα περισσότερο. Εμείς με τον Αντώνη δεν είναι ότι δεν είμαστε ευτυχισμένοι κι έτσι, απλά πιστεύουμε και οι δύο ότι έχουμε πολλή αγάπη να δώσουμε σε ένα παιδί. Το έχουμε δει απόλυτα ισορροπημένα. Δηλαδή, ναι μεν το θέλουμε αλλά… τα πολλά φάρμακα… Έχω περάσει στιγμές που πρέπει να είμαι χαρούμενη και παράλληλα ξέρω ότι το πρωί μπορεί να έχω περάσει κάπως δύσκολα. Να παίρνω κάποια φάρμακα και να έχω πρηστεί ή τα φάρμακα αυτά να μου δημιουργούν νεύρα. Είναι πολλά.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Μπεκατώρου: Τα «έσπασε» στον Ρέμο για τα γενέθλιά της - Η κουμπαριά που τους συνδέει (φωτό)

Ζούμε σε μία κοινωνία που όταν η γυναίκα είναι παντρεμένη, μετά από δύο τρία χρόνια ξεκινάνε ερωτήσεις «πότε θα κάνεις παιδί και γιατί δεν κάνεις παιδί». Δεν γίνεται να κάνει κάποιος αυτή την ερώτηση. Δεν ξέρεις αν δεν μπορεί ή αν δεν το θέλει. Οι περισσότερες γυναίκες δεν μπορούν. Γιατί, λοιπόν, να μπει η γυναίκα στη διαδικασία να απαντήσει. Εμένα με ρωτούσαν συνέχεια», είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή Dot.

Πως σας φάνηκε η Μαρία Μπεκατώρου;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ