Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Μετά την "άγρια" στιγμή μπροστά στους Αμερικάνους βουλευτές ο "πολύς" κ. Ζούκερ" χαλαρώνει με το μωρό του αγκαλιά - "Τι ωραία να επιστρέφεις στο σπίτι" (φωτό)

Χαρούμενος μπαμπάς

Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, η διευθύνουσα σύμβουλος της X, Λίντα Γιακαρίνο, και άλλοι ηγέτες της τεχνολογικής βιομηχανίας βρέθηκαν στις 31/01, αντιμέτωποι με τους νομοθέτες των ΗΠΑ, καθώς παρέστησαν σε ακρόαση – ορόσημο ενώπιων της Γερουσίας για τη διαδικτυακή εκμετάλλευση με θύματα παιδιά.

«Κύριε Ζούκερμπεργκ, εσείς και οι εταιρείες που έχουμε μπροστά μας έχετε αίμα στα χέρια σας. Έχετε ένα προϊόν που σκοτώνει ανθρώπους», είπε ο γερουσιαστής Λίντσεΐ Γκρέιαμ.

«Η ουσία είναι ότι δεν μπορεί να σας υποβληθεί μήνυση ενώ θα έπρεπε, και αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ιδανικά για ποινικές αποζημιώσεις», δήλωσε ο Γκρέιαμ.

Η συγγνώμη του Μαρκ Ζούκερμπεργκ

Ο 39χρονος στάθηκε όρθιος για να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες που ήταν παρούσε στην ακρόαση της Γερουσίας, λέγοντας ότι «λυπάμαι για όσα υπέστησαν οι οικογένειές σας. Λυπάμαι για όλα όσα έχετε περάσει.

Κανείς δεν πρέπει να περάσει από αυτά που υπέστησαν οι οικογένειές σας και γι' αυτό επενδύουμε τόσα πολλά και θα συνεχίσουμε να κάνουμε προσπάθειες σε ολόκληρο τον κλάδο για να βεβαιωθούμε ότι κανείς δεν θα χρειαστεί να περάσει από αυτά που υποφέρουν οι οικογένειές σας», είπε.

Διαβάστε ακόμη: Με κοστούμι & παπιγιόν μας εύχεται ο Mark Zuckerberg - Πλάι στη σύζυγο του, Priscilla Chan (φωτό)

Στο τέλος της ημέρας ...

Μετά, λοιπόν, από όλα αυτά που συνέβησαν ο Μαρκ επέστρεψε στο σπίτι και στην οικογένεια του, νιώθοντας αγάπη και θαλπωρή.

Αγκαλιά με το νεογέννητο μωρό του ανέβασε στο instagram ένα τρυφερό ενσταντανέ γράφοντας:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

 

"Τι ωραία να επιστρέφεις στο σπίτι", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Διαβάστε ακόμη: Ο δισεκατομμυριούχος μαικήνας Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ένας απλός χαζομπαμπάς! Μας δείχνει τι σημαίνει να είσαι πατέρας τριών κοριτσιών (φωτό)

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μάρκ είναι παντρεμένος με την αγαπημένη του, Πρισίλια Τσαν από το 2012, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί και τρεις κόρες, την 6χρονη Maxima, την 4χρονη August και το πιο πρόσφατο μέλος την Aurelia.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ