Δήμητρα Παπαδήμα για Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Έχω έναν άντρακλα μέσα στο σπίτι – Εμπνέει ασφάλεια, είναι ογκώδης». (φωτό & βίντεο)

Ακόμα ερωτευμένοι!

Η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα δίνει συνέντευξη στις «Μαμά-δες» της ΕΡΤ.

Αρχικά αναφέρει: : «Πια δεν ασχολούμαι (σ.σ. με την εμφάνιση) Όταν φτάνεις σε μια ηλικία και βλέπεις και το κορίτσι σου σε μια ηλικία, ηρεμούν τα πράγματα. Είναι πολύ ωραίο. Τα τραύματα δεν επουλώνονται. Μπορώ να πω ότι βγαίνουν πιο προς τα έξω, τα συνειδητοποιείς περισσότερο, τα επεξεργάζεσαι, βλέπεις ότι δεν περνάνε, δεν μπορούν να γιατρευτούν, όταν είναι από τα παιδικά χρόνια, αλλά εντάξει! Ζεις με αυτά και προχωράς».

 

Διαβάστε επίσης: Δήμητρα Παπαδήμα: «Κάθε οργασμός για εμένα ήταν σαν να διάβασα ολόκληρο βιβλίο» - Τι είπε για το J2US (βίντεο)

instagram/@dimitra_papadima_

Για τον σύζυγό της, Γιάννη Μποσταντζόγλου, και το αν υπάρχει ζήλεια στη σχέση τους, σχολίασε: «Αυτά δεν υπάρχουν. Εγώ έχω έναν άντρακλα μέσα στο σπίτι. Τι άλλο θες τώρα; 32 χρόνια άντρακλα, τι άλλο να κάνω; Πιστεύω ότι αυτό με τράβηξε στον Γιάννη, κάτι γήινο, είδα κάτι, που δεν ισχύει καθόλου. Ο Γιάννης είναι πραγματικά ογκώδης και εμπνέει ασφάλεια, σιγουριά, δεν είναι… είναι παιδί, ένα παιδί που δε μεγαλώνει ποτέ».

 

 

32 χρόνια μαζί, τα love birds.

Διαβάστε επίσης: Η Δήμητρα Παπαδήμα: 27 χρόνια δεν έχουμε παντρευτεί με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου - Δεν ήθελα παιδί το έφερε η μοίρα

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ