Αν Χάθαγουεϊ: Σάλος με βίντεο που "κράζει" θαυμάστρια - "Δεν μπορώ να βγάλω σέλφι μαζί σου, θα πρέπει να φωτογραφηθώ με όλους μετά"

Τι λέει χαρακτηριστικά

Σάλος προκλήθηκε στα social media με ένα βίντεο που δείχνει την Αν Χάθαγουεϊ να συνομιλεί με θαυμάστρια της.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός της εξηγεί επίμονα ότι δε μπορεί να βγει σέλφι μαζί της, καθώς μετά θα πρέπει να ποζάρει με όλους.

Και στο σημείο βρίσκονταν πλήθος κόσμου.

Έπειτα, της λέει ότι μπορεί να τη βγάλει μία φωτογραφία καθώς χαιρετάει αλλά ως εκεί.

«Σας ευχαριστώ», κατέληξε η Αν Χάθαγουεϊ.

Διαβάστε ακόμη: Αυτή είναι η λίστα με τις καλύτερες εμφανίσεις του 2023 των celebrities - Ποιες ξεχώρισαν στα κόκκινα χαλιά (φωτό)

Τα σχόλια στα social media

Αντιδράσεις προκάλεσε, λοιπόν, η στάση της 41χρονης με τον κόσμο να γράφει τα δικά του σχόλια.

«Φαίνεται ευγενική. Θα μπορούσε απλά να φύγει και να τους σνομπάρει», έγραψε ένας χρήστης του Χ, ενώ κάποιος άλλος σχολίασε ότι «Ήταν πολύ ευγενική. Οι διασημότητες δεν είναι υποχρεωμένες να ασχολούνται με τους θαυμαστές τους».

«Της πήρε τόση ώρα να είναι συγκαταβατική, που θα μπορούσε πιθανότατα να έχει υπογράψει κάποια αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί. Ήταν περιττό αυτό που έκανε», σημείωσε κάποιος άλλος. «Ήταν αγενής και ψεύτικα ευγενική ταυτόχρονα», αντέδρασε ακόμη ένας, με άλλον να γράφει «Ήταν απλά ο εαυτός της, μια αντιπαθητική νάρκισσος»

Διαβάστε ακόμη: Βερολίνου Κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ κινηματογράφου: To a la garçon μαλλί της Χάλι Μπέρι, το see-through της Αν Χάθαγουεϊ, η μπορντώ σκιά στο φιλντισένιο πρόσωπο της Kristen Stewart (φωτό)

Εσάς πως σας φάνηκε η συμπεριφορά της;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ