Νέα βραδινή έξοδος Κυριάκου-Μαρέβας Μητσοτάκη: Στο θέατρο για "Τρεις ψηλές γυναίκες" - Το casual look του πρωθυπουργικού ζεύγους (φωτό)

Πόζαραν και με το θίασο

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά επισκέφτηκε χθες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη για να παρακολουθήσουν τη sold out επιτυχία "Τρεις Ψηλές Γυναίκες" του Edward Albee σε σκηνοθεσία του διεθνούς φήμης σκηνοθέτη Robert Wilson.

Τον Πρωθυπουργό και τη σύζυγό του υποδέχθηκαν ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά Νίκος Διαμαντής και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Πειραιά Γιάννης Χατζηαλέξης.

TOM_4641

TOM_4676

TOM_4741

Στο τέλος της παράστασης το πρωθυπουργικό ζεύγος καταχειροκρότησε και συνεχάρη τις τρεις εξέχουσες πρωταγωνίστριες Ρένη Πιττακή, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Λουκία Μιχαλοπούλου.

Φυσικά τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά με το ζευγάρι να έχει επιλέξει μίνιμαλ look.

TOM_4748

TOM_4818

TOM_4846

TOM_4865

Η Μαρέβα φόρεσε total black outfit με τζιν παντελόνι, σακάκι και μποτάκια ενώ ο πρωθυπουργός επέλεξε σκουρόχρωμο παντελόνι με λευκό πουκάμισο.

Διαβάστε ακόμη: Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα άκουσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Σώμα Προσκόπων - Μαζί ο γιος του Κωνσταντίνος & το χαριτωμένο μωράκι της κ.Κάπη! (φωτό - βίντεο)

Πως σας φάνηκαν τα lovebirds;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ