Η πρώτη δημόσια εμφάνιση για τους Damiano David & Dove Cameron – Δεν πέρασε ούτε χρόνος από την προηγούμενη σχέση του τραγουδιστή των Maneskin (φωτό & βίντεο)

Μα πόσο ταιριάζουν!

Το περασμένο καλοκαίρι, ο νικητής της Eurovision 2021, Damiano David χώρισε από την αρραβωνιαστικιά του, Giorgia Soleri.

Το τελευταίο διάστημα είχαν οργιάσει οι φήμες περί κρίσης στη σχέση τους, τις οποίες διέψευδαν και οι δύο με κατηγορηματικό τρόπο.

Ο Damiano επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από τη Giorgia Soleri τον περασμένο Ιούνιο, ωστόσο, υποστήριξε ότι είχαν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και αρκετό καιρό και πως δεν υπήρξε απιστία.

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του, ο γνωστός Ιταλός τραγουδιστής γυρνά σελίδα στην προσωπική του ζωή, αφού σύναψε σχέση με την Dove Cameron.

Η φήμη για τη σχέση μεταξύ του frontman των Måneskin και της πάλαι ποτέ πρωταγωνίστριας ταινιών του Disney Channel και νυν τραγουδίστριας ακουγόταν εδώ και καιρό, όμως τον Νοέμβριο του 2023  επιβεβαιώθηκε.

Οι εικόνες της Dove Cameron και του Damiano David να φιλιούνται καθώς περνούν τη μέρα τους σε παραλία στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας δεν αφήνουν αμφιβολία για τη σχέση τους.

Χθες έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο Pre-Grammys Gala.

Φωτογραφήθηκε αγκαλιά το πανέμορφο ζευγάρι.

Η Dove φορούσε ένα εντυπωσιακό κόκκινο της φωτιάς κορσέ και ασορτί maxi φούστα.

Ο Damiano φορούσε ένα σικ γκρι κουστούμι με γιλέκο αντί για σακάκι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχει ανεβάσει κάτι στους προσωπικούς του λογαριασμούς.

Προσπαθεί μάλλον να κρατήσει "ήρεμα" τα πράγματα.

Διαβάστε επίσης: Maneskin: Με πετσέτες μπάνιου, μπουρνούζι και τακούνια στη Νέα Υόρκη - Damiano & Ethan έδωσαν καυτό φιλί στα MTV Awards

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ