Θρήνος για 15χρονο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ – Το παιδί πάλευε χρόνια με τον καρκίνο

Δύσκολη στιγμή για την ομάδα και την οικογένεια του αγοριού

Πένθος έχει κατακλείσει τον ΠΑΟΚ και υπάρχει σοβαρός λόγος αφού ένας 15χρονος ποδοσφαιριστής των ακαδημιών του συλλόγου στην Κομοτηνή έφυγε από τη ζωή.

Το αγόρι αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα υγείας, το οποίο τελικά δυστυχώς, τον «κέρδισε».

Την είδηση έκανε γνωστή η ΠΑΕ μέσω ανάρτησης στα social media, στην οποία ανέφερε τα εξής: «Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν τον θρήνο της απώλειας ενός παιδιού.

Ο 15χρονος Θάνος Κοτσίδης έσβησε μετά από μια άνιση μάχη, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους συμπαίκτες του στην ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, όλους όσους τον αγαπούν και θα θυμούνται πάντα τον δικό τους Θανούλη.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει…».

Όσο για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή, αναφέρουν τα εξής στην ενημέρωσής τους…

 

 

«Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η Ακαδημία μας από σήμερα μετά την απώλεια του πολύ αγαπημένου μας παιδιού Θάνου Κοτσίδη, του δικού μας Θανουλη.

Θα θέλαμε να εκφρασουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Το τελευταίο διάστημα, ο Θάνος έδινε με γενναιότητα και σθένος μια άνιση μάχη με τον πιο σκληρό αντίπαλο.

Ξεκίνησε τα πρωτα του ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία μας από την ηλικία των 5 ετών όπου τον διεκρινε το ήθος, η ταπεινότητα, η αποφασιστικότητα, η εργατικότητα, έμαθε να είναι μαχητής από μικρός, να σέβεται προπονητές-αντιπάλους-συμπαίκτες και συμμετείχε σε μεγάλες επιτυχίες της Ακαδημίας.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Ακαδημία μας και αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Καλό ταξίδι Θάνο στην γειτονιά των αγγέλων. Θα κάνουμε τα πάντα για να νιώθεις υπερήφανος και να χαμογελάς με τις επιτυχίες της αγαπημένης σου ομάδας. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας προσεχείς από εκεί ψηλά!

Καλό παράδεισο και καλή αντάμωση Θανούλη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ