Καλύβια: Σοκάρει πατέρας που εισέβαλε σε σχολείο – Επιτέθηκε σε καθηγήτρια επειδή είχε επιβληθεί ποινή στον γιό του (βίντεο)

Σκηνικό βίας μπροστά στους μαθητές

Το επεισόδιο στα Καλύβια έγινε γνωστό μέσω μιας ανοιχτής επιστολής που εκδόθηκε από τους διδάσκοντες προς τους γονείς και τους μαθητές.

Στην επιστολή αυτή, οι καθηγητές περιέγραφαν λεπτομερώς τα γεγονότα που συνέβησαν τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου. « Πατέρας μαθητή στον οποίο νωρίτερα είχαν επιβληθεί παιδαγωγικά μέτρα επειδή εξύβρισε καθηγήτρια του μπροστά στα έκπληκτα μάτια συμμαθητών του εισέβαλε στο χώρο σχολείου, όρμησε στη σχολική αίθουσα, απείλησε και εξύβρισε την καθηγήτρια, έκλεισε την πόρτα πάνω της χτυπώντας την στον ώμο.

Κατόπιν κατευθύνθηκε στο γραφείο της διεύθυνσης όπου και επιχείρησε να υποκαταστήσει τη διευθύντρια. Έδινε και αφαιρούσε το λόγο από μαθητές οι οποίοι δεν μπορούσαν να αντιληφθούν τι συμβαίνει, πρόσβαλέ και εξύβρισε συναδέλφους που βρέθηκαν στο γραφείο».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε μέλος της Ε΄ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής σε συνέντευξή του στο MEGA, η στάση εργασίας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή συνέβη εξαιτίας αυτού του σοβαρού επεισοδίου στα Καλύβια.

«Η ποινή που επιβλήθηκε στο μαθητή για ένα πειθαρχικό ζήτημα επιβλήθηκε ομόφωνα από όλο τον σύλλογο διδασκόντων.

Επέβαλαν τη ποινή και στην συνέχεια είχαμε αυτά τα γεγονότα με τον πατέρα να εισβάλλει στο σχολείο και να κλείνει την πρώτα χτυπώντας τη συνάδελφο στον ώμο και στη συνέχεια προχώρησε στο γραφείο των καθηγητών και εξύβρισε άλλες συναδέλφους μεταξύ των οποίων και την διευθύντρια. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα παιδιά» είπε ο Σεραφείμ Σωτηρόπουλος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ