Συγκινεί η Αφροδίτη Σκαφίδα για τον συζυγό της, Πύρρο Δήμα – «Από εδώ και πέρα θα κλαίει μόνο από χαρά» - Το νιόπαντρο ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι (φωτό & βίντεο)

Να ζήσουνε!

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα αντάλλαξαν όρκους αγάπης και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Ο Ολυμπιονίκης, που έχει τέσσερα παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του, ανακοίνωσε ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί, αποκαλύπτοντας το φύλο του κατά τη διάρκεια της δεξίωσης.

Σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή "Γειά σου", το ζευγάρι αντάλλαξε τρυφερά λόγια, με τον Πύρρο Δήμα να αποκαλύπτει ότι περιμένουν ένα κοριτσάκι.

Τα ευχάριστα νέα ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα στον Άγιο Γεώργιο στο Κάβουρι, παρουσία λίγων επιλεγμένων φίλων και συγγενών.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα αρχικά είπε στον λόγο για τον άντρα της: «Να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου, γιατί είναι ένας άνθρωπος που χαίρομαι πάρα πολύ που τον γνώρισα και ήρθε στη ζωή μου, γιατί πέρα από την εξωτερική δύναμη που όλοι γνωρίζετε, έχει και μια εσωτερική δύναμη μέσα του που με έκανε να τον ξεχωρίσω. Είναι αρετές που αγαπώ πολύ σε αυτόν και του υπόσχομαι αυτό που του είχα πει όταν πρωτογνωριστήκαμε: ότι από εδώ και πέρα θα κλαίει μόνο από χαρά».

Ενώ, ο Πύρρος Δήμας με τη σειρά του είπε: «Την αγαπώ πολύ, ξαναήρθε το χαμόγελο στα χείλη μου, το έφερε η Αφροδίτη και εκτός από αυτό, μου φέρνει και ένα όμορφο κοριτσάκι»

 

 

Διαβάστε επίσης: Παντρεύτηκαν ο Πύρρος Δήμας & η Αφροδίτη Σκαφίδα - Δείτε φωτό από την τελετή & την εγκυμονούσα νύφη!

Η Αφροδίτη Σκαφίδα βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Μόλις μία ημέρα μετά τον γάμο της με τον Πύρρο Δήμα, η πρώην παίκτρια του Survivor μοιράστηκε τη χαρά της με τους φίλους της μέσω της πρώτης της ανάρτησης στο Instagram.

 

 

Μια πολύ γλυκιά ανάρτηση.

Τους ευχόμαστε τα καλύτερα!

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη ανάρτηση του Πύρρου Δήμα από το γάμο του με την Αφροδίτη Σκαφίδα - Η πιο γλυκιά νύφη με φουσκωμένη κοιλίτσα (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ