Heidi Klum: Μου αρέσουν οι νεότεροι άνδρες γιατί διασκεδάζω - Με πάει σε club ο 34χρονος σύζυγος & όλοι είναι μικρότεροι μου εκεί, χαχα (φωτό)

Τα παιδιά μεγάλωσαν και τώρα διασκεδάζουμε, λέει το super model Heidi Klum με τους περίπου 12 εκατ. ακολούθους

Απολαμβάνει καθημρινά τη ζωή η Heidi Klum καθώς τα παιδιά της μεγαλώνουν και γίνονται πιο ανεξάρτητα. «Τώρα είναι 19, 18, 17 και 14», δήλωσε στο Fox News σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

«Όταν έχεις τέσσερα παιδιά, σε κρατούν ξύπνιο μέρα και νύχτα, γιατί πίστεψέ με, με τέσσερα, πάντα υπάρχει ένα παιδί που σε ξυπνά – είτε [το ένα] έχει πυρετό, είτε το επόμενο έχει ένα κακό όνειρο… πάντα κάτι συμβαίνει».

Εξήγησε, επίσης, ότι όταν μεγάλωνε τα μικρά παιδιά της, δεν πήγαινε σχεδόν καθόλου σε επαγγελματικές εκδηλώσεις και σπάνια την έβλεπαν στα after-party.

Και εδώ είναι που μπαίνει στο παιχνίδι ο πολύ νεότερος σύζυγός της, ο Tom Kaulitz, 34 ετών. «Νιώθω λοιπόν, τώρα που τα παιδιά μου είναι μεγαλύτερα, η ηλικία του συζύγου μου να επηρεάζει. Ίσως έχει να κάνει και με τον νεότερο σύζυγό μου. Μου δίνει ζωή», συλλογίστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. «Δεν ξέρω, αλλά είναι απλά διασκεδαστικό. Έχει πλάκα να πηγαίνεις σε ένα κλαμπ. Μου αρέσει η μουσική τις περισσότερες φορές».

«Έτσι, τώρα πηγαίνω στο κλαμπ και κοιτάζω γύρω μου και σκέφτομαι: “Είμαι ο γηραιότερος άνθρωπος εδώ;”. Και λέω, “Νομίζω ότι είμαι”», αστειεύτηκε.

Διαβάστε ακόμα: Χάιντι Κλουμ: Φωτογραφία με τα 4 παιδιά της και τον νεαρό σύζυγό της - Τα κορίτσια & τα αγόρια της όμως κρύβουν τα πρόσωπα τους

Στην ίδια συνέντευξη παραδέχτηκε πως ενθουσιάζεται όταν καταφέρνει να μένει έξω ως αργά το βράδυ ή ακόμα και μέχρι τα ξημερώματα, τη στιγμή που άλλοι άνθρωποι επιστρέφουν σπίτι τους από την έξοδό τους.

Διαβάστε ακόμα: Η Heidi Klum & η Izabel Goulart εύχονται καλή χρονιά με τα εντυπωσιακά οπίσθια τους - Αγκαλιά με τον σύζυγο της η Γαλλίδα καλλονή - Εξωτικά η Γερμανίδα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ