Συγκινεί ο Κώστας Κρομμύδας για την αδερφή που δεν γνώρισε ποτέ – Σκοτώθηκε πολύ μικρή με τραγικό τρόπο από χειροβομβίδα (βίντεο)

"Ευτυχώς είχα μία γεμάτη ζωή"

Στη συνέντευξή του στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον" της ΕΡΤ, ο Κώστας Κρομμύδας συζήτησε τις αντιδράσεις που δέχτηκε από το κοινό για τον ρόλο που υποδύθηκε στη σειρά "Η ζωή της άλλης".

Αναφέρθηκε στην αντιφατική φύση του ρόλου και στο πώς η σειρά προκάλεσε διάφορες συζητήσεις και αντιδράσεις από το κοινό.

Επίσης, συζήτησε για την εμπειρία του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και την προετοιμασία για έναν τέτοιο απαιτητικό ρόλο.

Ο ηθοποιός και συγγραφέας μίλησε για τον θάνατο της μεγαλύτερης αδερφής του, την οποία δεν γνώρισε ποτέ.

Ο Κ. Κρομμύδας είπε ότι η αδερφή του πέθανε από χειροβομβίδα μαζί με έναν ξάδερφό τους τη δεκαετία του 1950.

 

 

Διαβάστε ακόμα: “Ο πρώτος μπάρμαν της Αθήνας”: H φωτό του Κώστα Κρομμύδα πριν από 29 χρόνια όταν δούλευε σε μπαρ

«Είμαι το πέμπτο παιδί της οικογένειας. Tην πρώτη μου αδερφή δεν την έχω γνωρίσει, γιατί σκοτώθηκε πολύ μικρή με έναν τραγικό τρόπο, από χειροβομβίδα. Από τις παλιές αυτές χειροβομβίδες που ξεμένανε. Σας μιλάω τώρα για τη δεκαετία του ’50. Εγώ γεννήθηκα το ’71. Δυστυχώς, σκοτώθηκε πάρα πολύς κόσμος μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά τον εμφύλιο κυρίως, γιατί μετά από χρόνια ξαναέγινε αυτό, γιατί στην ευρύτερη περιοχή της Ελλάδας υπήρχαν παρατημένα πυρομαχικά» ανέφερε ο Κώστας Κρομμύδας.

Διαβάστε ακόμα: Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Κρομμύδα- Πέθανε από κορωνοϊό ο πατέρας του: «Αυτό που μου σφίγγει την καρδιά είναι ότι πέρασαν 9 μήνες χωρίς μια αγκαλιά...» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ