Topwoman η Karol G - Ανακηρύχθηκε γυναίκα της χρονιάς για το 2024 - Η Κολομβιανή σταρ τιμήθηκε από το περιοδικό Billboard (φωτό-βίντεο)

Πολλά συγχαρητήρια!

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Karol G ανακηρύχθηκε Γυναίκα της Χρονιάς για το 2024 από το περιοδικό Billboard.

«Με το τεράστιο ταλέντο της, η Karol G έχει δημιουργήσει ένα κίνημα για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο χάρη στους δυνατούς στίχους της και τη θρασεία αυτοπεποίθησή της» δήλωσε η Χάνα Καρπ, διευθύντρια σύνταξης του Billboard.

Διαβάστε ακόμη: Grammy Awards 2024 - Οι καλύτερες εμφανίσεις: Ποιες έκλεψαν την παράσταση στο κόκκινο χαλί - Τα μεταλλικά της Dua Lipa, το ολόλευκο της Taylor, με παγιέτες η Miley Cyrus (φωτό)

«Η κυκλοφορία του πρωτοποριακού άλμπουμ της Mañana Será Bonito την έχει αναδείξει σε μία υπολογίσιμη δύναμη τόσο στα αγγλικά, όσο και στα ισπανικά charts. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που την τιμούμε ως Γυναίκα της Χρονιάς» υπογράμμισε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAROL G (@karolg)

Διακρίσεις



Τα τελευταία χρόνια, η Karol G έχει αναδειχτεί πρώτο όνομα στη latin μουσική. Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρωτοποριακού άλμπουμ της «KG0516» το 2021, η Karol έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που έφτασε στην κορυφή του Billboard 200 με ένα ισπανόφωνο άλμπουμ χάρη στο «Mañana Será Bonito».

Το επόμενο άλμπουμ της, «Mañana Será Bonito (Bichota Season)», έκανε το ντεμπούτο του στο Νο. 3 του Billboard 200. Την προηγούμενη Κυριακή, κέρδισε το πρώτο της Grammy, στην κατηγορία καλύτερης μουσικής urbana για το «Mañana Será Bonito».

Το περασμένο καλοκαίρι, η Karol G κυκλοφόρησε τη δική της δισκογραφική εταιρία Bichota Records και υπέγραψε συμφωνία διανομής με την Interscope. Επιπλέον, το Ίδρυμα Con Cora ιδρύθηκε για να συνεχίσει το κοινωνικό έργο και την αποστολή της Karol με στόχο να υποστηρίξει γυναίκες που δεν εργάζονται, να διαφυλάξει τους νέους από κινδύνους, παιδιά που αντιμετωπίζουν χρόνιες ασθένειες ή αναπηρίες, εφηβική εγκυμοσύνη, καθώς και γυναίκες με χαμηλό εισόδημα.

Οι σταρ που ανακηρύχθηκαν στο παρελθόν Γυναίκες της Χρονιάς από το Billboard είναι οι SZA, Olivia Rodrigo, Cardi B, Billie Eilish, Ariana Grande, Selena Gomez, Madonna, Lady Gaga και Taylor Swift.

Διαβάστε ακόμη: Topwoman της χρονιάς η Taylor Swift - Την ανέδειξε το περιοδικό TIME! (φωτό - βίντεο)

Γεννημένη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (14 Φεβρουαρίου 1991) η Κολομβιανή σταρ ακόμη δεν έχει βρει τον έρωτα ...

Ο Karol G συνάντησε τον Πορτορικανό ράπερ Anuel AA τον Αύγουστο του 2018 στα γυρίσματα του μουσικού βίντεο για το τραγούδι τους "Culpables", ένα μήνα μετά την αποφυλάκισή του.

Τον Ιανουάριο του 2019, το ζευγάρι επιβεβαίωσε τη σχέση του, ενώ στις 25 Απριλίου 2019, ο Karol G έφτασε στα Billboard Latin Music Awards φορώντας ένα διαμαντένιο μονόπετρο, επιβεβαιώνοντας τον αρραβώνα του ζευγαριού.

Karol G, Anuel AA, Couples, Latinx Artists

instagram @karolg

Στις 20 Απριλίου 2021, ο Anuel AA επιβεβαίωσε ότι αυτός και ο Karol G είχαν τερματίσει τη σχέση τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ