Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στο πλευρό του παπαγάλου "Swift" - Ο οικολόγος ηθοποιός κάνει έκκληση στην αυστραλιανή κυβέρνηση για τη διάσωση του (φωτό)

Η ανάρτηση στο instagram

O διάσημος ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo DiCaprio) ζήτησε να σταματήσει η υλοτομία αυτοφυών δέντρων στα δάση της Αυστραλίας για να προστατευθεί ο βιότοπος του απειλούμενου με εξαφάνιση παπαγάλου «swift».

«Η αυστραλιανή κυβέρνηση έχει υποσχεθεί ότι θα αποτρέψει νέες εξαφανίσεις. Οι οικολόγοι συνεχίζουν να τους ενθαρρύνουν να τηρήσουν τη δέσμευσή τους για μηδενική εξαφάνιση», έγραψε ο ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη: Το μεγάλο πάρτι για τα γενέθλια του Leonardo DiCaprio - Lady Gaga, Kim Kardashian, Beyonce, Kate Beckinsale ήταν εκεί (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Αυτή είναι η 25χρονη κοπέλα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Η Βιτόρια Τσερέτι εμφανίστηκε με εντελώς διάφανο τοπ

Όπως αναφέρει ο Guardian, ο συγκεκριμένος παπαγάλος είναι ένα μεταναστευτικό είδος που περνάει τους χειμώνες στη Βικτώρια και τη Νέα Νότια Ουαλία και τα καλοκαίρια φωλιάζει σε δάση διάσπαρτα στη νησιωτική πολιτεία της Τασμανίας, ανάλογα με το πού ανθίζουν οι κύριες πηγές τροφής του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ