Γρηγόρης Γκουντάρας για την Κατερίνα Καινούργιου: "Είναι βαθιά καλό παιδί - Δε θέλω να στεναχωριέται, με νοιάζει" (βίντεο)

Μίλησε on camera για την καλή του φίλη και συνάδελφο

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν μπορείς πάντα να είσαι ζεν στην εκπομπή, είσαι όσο αντέχεις. Έχουμε αυτό το… χάρισμα, δεν το ‘χουν όλες οι εκπομπές. Ανά πάσα στιγμή ανάβει μία φλόγα, κάτι πυροδοτείται και γίνεται μία ένταση», τόνισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την κατάσταση στη «Super Κατερίνα».

«Αυτό που βλέπεται είναι αυθεντικότατο και το καταλαβαίνει ο κόσμος. Όσο εύκολα δημιουργείται μια ένταση, τόσο εύκολα τελειώνει όμως. Γίνεται η μανούρα του αιώνα, πας break, λες “πάμε για φαγητό” και τελειώνει όλο», εξήγησε.

«Εγώ βασικά δεν θέλω να στεναχωριέται η Κατερίνα. Ακόμα κι όταν είχα φύγει από την εκπομπή, με ένοιαζε η Κατερίνα, της έστελνα μηνύματα. Με νοιάζει, γιατί είναι βαθιά καλό παιδί», είπε για την παρουσιάστρια.

«Το μεγαλύτερο μάθημα τηλεοπτικά το πήρα στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ. Εκεί είδα πράγματα που – τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά – είπα: δεν μπορεί να συμβαίνουν. Δεν είναι για να τα πούμε στον αέρα, αφορούν στη δουλειά», αποκάλυψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και πρόσθεσε:

Διαβάστε ακόμη: O Γρηγόρης Γκουντάρας πούλησε τη μεζονέτα του: Με έπαιρνε η εισπρακτική 15 τηλέφωνα την ημέρα - Έχουμε σπίτι

«Αφορούν στη δουλειά αλλά δεν τη βοηθούν. Γίνονταν κι εγώ τα μάθαινα εκ των υστέρων, έλεγα: μου κάνετε πλάκα; Κοιταζόμασταν με τη Ναταλί και λέγαμε: respect στους παρουσιαστές, αν γίνεται έτσι και αντέχουν και την παλεύουν. Και τους τα είπα ότι αυτά δεν γίνονται πουθενά, ήμουν πολύ τίμιος».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ