«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου» - Συγκινημένος ο Βασιλιάς Κάρολος για την υποστήριξη του κόσμου - Το πρώτο του μήνυμα (φωτό)

«Όπως θα γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν προσβληθεί από καρκίνο, τέτοιες σκέψεις είναι η μεγαλύτερη παρηγοριά»

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ της Βρετανίας εξέδωσε χθες Σάββατο ανακοίνωση στην οποία εκφράζει ευγνωμοσύνη για τα μηνύματα υποστήριξης που έλαβε μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο.

«Θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης και τις ευχές που έλαβα τις τελευταίες ημέρες», αναφέρει στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Διαβάστε ακόμη: «5BX»: Η γυμναστική των πιλότων στο πρόγραμμα του βασιλιά Καρόλου – Μόλις 11 λεπτά, μπορεί να τον βοηθήσει με τον καρκίνο (φωτό & βίντεο)

Συμπληρώνει ο Βρετανός μονάρχης , «Όπως θα γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν προσβληθεί από καρκίνο, τέτοιες ευγενικές σκέψεις είναι η μεγαλύτερη παρηγοριά και ενθάρρυνση.

Είναι εξίσου ενθαρρυντικό να ακούω πώς η κοινοποίηση της δικής μου διάγνωσης βοήθησε να προωθηθεί η κατανόηση του κοινού και να φωτιστεί το έργο όλων εκείνων των οργανώσεων που υποστηρίζουν τους ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και στον ευρύτερο κόσμο. Ο δια βίου θαυμασμός μου για την ακούραστη φροντίδα και την αφοσίωσή τους είναι ακόμη μεγαλύτερος ως αποτέλεσμα της προσωπικής μου εμπειρίας».

Παρακάτω και η ανακοίνωση του παλατιού: 

 

 

Ένα συγκινητικό  μήνυμα προς τον λάο του και ιδιαίτερα τους ασθενείς που έχουν διαγνωσθεί με καρκίνο.

Διαβάστε ακόμα: Βασιλιάς Κάρολος: Με καρκίνο είχε διαγνωστεί ο παππούς του, Γεώργιος ΣΤ' – Τι προβλέπει η πράξη “Regency Act 1937”- Τα 4 σενάρια διαδοχής (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ