Νίκος Αναδιώτης για την ομοφυλοφιλία: «Είναι ξεκάθαρα αμαρτία» - Αντίθετος ο ηθοποιός με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια (βίντεο)

"Ο γάμος είναι ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα"

Ο Νίκος Αναδιώτης επανήλθε με νέες έντονες δηλώσεις σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία παιδιών από αυτά.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Πρωινό".

Ο Αναδιώτης αναφέρθηκε στην έννοια του γάμου, λέγοντας: «Γιατί να το βαφτίσουμε γάμο; Τι είναι γάμος; Άνδρας και γυναίκα, ό,τι γνωρίζουμε. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις τίποτα άλλο. Το ότι συμβαίνει σε άλλα κράτη δεν είμαι σε θέση να το κρίνω. Εμένα με ενδιαφέρει τι γίνεται στη δικιά μας την πατρίδα. Δεν είναι όλα τα ευρωπαϊκά κράτη που το δέχονται αυτό, όπως γνωρίζω ας πούμε, η Ιταλία δεν το αποδέχεται αυτό. Θα μου πεις, κάποιο ζευγάρι μπορεί να πάει στο εξωτερικό να το κάνει αυτό και να έρθει να ζήσει στην Ελλάδα. Εμείς είμαι λίγο αντίθετος στο να το νομιμοποιήσουμε».

Έπειτα, ο ηθοποιός διερωτήθηκε: «Έχουν να κερδίσουν ως προς τα δικαιώματα τα κοινωνικά, κάτι περισσότερο από αυτά που έχουν μέχρι ώρας;»

Ακόμη, ο ίδιος είπε: «Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία του καθενός είναι και δικαίωμά του στη ζωή. Δεν μπορούμε να ζούμε μόνο με τις επιθυμίες μας» και πρόσθεσε: «Θέλεις να το κάνεις γνωστό, να το επισημοποιήσεις να το δημοσιοποιήσεις παντού. Δεν καταλαβαίνω τα δικαιώματα που έχουν να κερδίσουν με αυτό. Αφού στην κοινωνία είναι ίσοι και στις δουλειές όλες μια χαρά δουλεύουν και αποδεκτοί είναι απ΄ όλους. Αλλά τα παιδιά είναι κάτι άλλο. Τα δικαιώματα του παιδιού υπερασπίζομαι, είναι περισσότερα από αυτά που έχουμε εμείς».

Τέλος, ο Νίκος Αναδιώτης είπε: «Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία. Μόνο αμαρτία είναι, δεν είναι κάτι άλλο. Δεν είναι αρρώστια. Δεν είναι η μόνη αμαρτία».

Διαβάστε ακόμα: Νικος Αναδιώτης: ''Ο άνδρας πρέπει να αφήνει τη γυναίκα του λίγο παραπάνω στο σπίτι'' (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ