Η Αγγελική Νικολούλη έχει γενέθλια! Τα συγκινητικά βίντεο από τους συνεργάτες της & η τούρτα-έκπληξη όλο νόημα!

Πολύχρονη!

Τα γενέθλια της έχει σήμερα η Αγγελική Νικολούλη!

Η αγαπημένη δημοσιογράφος έγινε 60 ετών και οι φίλοι και οι συνεργάτες της, της έκαναν την πιο ωραία έκπληξη.

Μέσα από ένα βίντεο στο instagram, βλέπουμε να την εκπλήσσουν με μία απίθανη τούρτα, η οποία απεικονίζει μία κοπέλα καθώς εξιχνιάζει με μεγεθυντικό φακό. (aka η εορτάζουσα!)

Η δημοσιογράφος μπαίνει στο δωμάτιο και αμέσως όλοι ξεσπούν σε χειροκροτήματα, φωνές κι ευχές!

Εκείνη μένει άφωνη ενώ μετά δεν κρύβει τη συγκίνηση της.

Της προσφέρουν λουλούδια, αγκαλιές, φιλιά και το κλίμα είναι εύθυμο.

 

 

Παράλληλα, ετοίμασαν ακόμη ένα βίντεο με διάφορες κεφάτες στιγμές ανα τα χρόνια της συνεργασίας τους αλλά κι εκτός πλατό.

«Χρόνια πολλά Αγγελική Νικολούλη από τους συνεργάτες σου», ανέφεραν στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο που είχε ως μουσικό χαλί το τραγούδι «Χρόνια Πολλά» της Άννας Βίσση.

 

 

Η Αγγελική Νικολούλη (Πύργος Ηλείας, 12 Φεβρουαρίου 1964)[2] είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος, ερευνήτρια, τηλεοπτική παρουσιάστρια και συγγραφέας.

Ως δημοσιογράφος ασχολείται με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Τη σεζόν 1993-1994, ήταν δημοσιογράφος στο «60 λεπτά χωρίς μοντάζ», στο Mega.

Το 1993-1995 παρουσίασε το «Ρεπορτάζ στην ομίχλη» στο Star.

Είναι ευρύτερα γνωστή για την παρουσίαση της εκπομπής Φως στο τούνελ, (Από το 1995 μέχρι και σήμερα) η οποία επικεντρώνεται στην εξιχνίαση εγκλημάτων και την ανεύρεση αγνοουμένων.

Αγγελική Νικολούλη

Η δημοσιογράφος με την μακρά επαγγελματική πορεία έχει φέρει στο φως πολλές υποθέσεις εξαφανίσεων, οδηγώντας στη λύση των μυστηρίων.

Πρόκειται για μία προσωπικότητα μετρημένη, χαμηλών τόνων που ουδέποτε έχει απασχολήσει την επικαιρότητα παρά μόνο για τη δουλειά και τα επιτεύγματα της.

Έχει γράψει τέσσερα αστυνομικά μυθιστορήματα: Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου, Θάνατος με χείλη κόκκινα, Έρωτας φονιάς, Θα γίνω η σκιά σου.

 

 

Υπήρξε παντρεμένη για 22 χρόνια με τον αστυνομικό Γιάννη Μουσούλη, (1987-2009) με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον Κωνσταντίνο (36 ετών).

Ο Κωνσταντίνος ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και εργάζεται ως σκηνοθέτης. Σπούδασε στο Bournemouth University της Μεγάλης Βρετανίας και στη συνέχεια έφυγε για το Los Angeles Film School. Έχει ιδρύσει μια εταιρεία παραγωγής στο Los Angeles η οποία ονομάζεται Homeric Pictures και ασχολείται με το promo νέων καλλιτεχνών.

 

 

Μάλιστα, έχει τιμηθεί για τη δουλειά του «The Red Sweater» («Το κόκκινο πουλόβερ»).

Πολύχρονη, λοιπόν και ότι καλύτερο θα ευχηθούμε εμείς!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ