Νίκος Ορφανός: «Περιμένουμε το δεύτερο παιδάκι μας & είναι κορίτσι» - «Η γυναίκα μου με έκανε ευτυχισμένο» (φωτό & βίντεο)

εαυτός μου έρχεται τελευταίος πλέον"

Ο Νίκος Ορφανός θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς αφού αποκάλυψε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» ότι η γυναίκα του Αντιγόνη Παφίλη, είναι ξανά έγκυος.

Ο ηθοποιός αναφέρει : «Περιμένουμε το δεύτερο παιδάκι μας τον Μάιο και είναι κορίτσι. Είμαστε στις ετοιμασίες με τη γυναίκα μου για το ροζ παιδικό δωμάτιο της κόρης μας».

Στην πορεία της συνέντευξης, ο Νίκος Ορφανός είπε για τη σύζυγό του, ότι: «Συμβουλεύομαι τη γυναίκα μου και την ακούω σε όλα. Εκτιμώ πολύ το κριτήριο και την κρίση της, για αυτό και είμαστε μαζί.

Δεν κάνω πάντα αυτό που θέλει η Αντιγόνη, έχω και εγώ την αποψή μου. Είμαι πολύ αυθόρμητος και η γυναίκα μου, μου κάνει κριτική για αυτή την άνεσή μου».

Στο τέλος, ο ηθοποιός μίλησε και για τον γιο του. «Ο γιος μου είναι 8,5 ετών, μέσα από εκείνον προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος με όλες μου τις δυνάμεις.

Είμαι εδώ για τις ανάγκες του παιδιού μου και της γυναίκας μου, ο εαυτός μου έρχεται τελευταίος πλέον. Η γυναίκα μου με έκανε ευτυχισμένο οπότε αυτόματα είμαι και καλύτερος άνθρωπος» δήλωσε.

Δείτε φωτογραφίες από την οικογένεια:

Με έναν πόνο και να τους ζήσει!

Διαβάστε επίσης: Νίκος Ορφανός έγινε πατέρας - Σε πελάγη ευτυχίας με την σύζυγο του δημοσιογράφο Αντιγόνη Παφίλη
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ