Τομ Κρουζ-Ελσίνα Χαΐροβα: Νέο ζευγάρι στο Χόλυγουντ; Ο 61χρονος δηλώνει ξετρελαμένος με την 36χρονη influencer (φωτό-βίντεο)

Spicy!

Νέο ζευγάρι στο Χόλυγουντ φαίνεται να είναι ο Τομ Κρουζ με την Ελσίνα Χαΐροβα.

Οι δύο τους μάλλον έχουν έρθει αρκετά κοντά το τελευταίο διάστημα και δε μπορούν να κρυφτούν από τους παπαράτσι.

Φήμες λένε ότι περνάνε πολύ χρόνο στο διαμέρισμα της 36χρονης στο Λονδίνο.

Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκαν στο γκαλά για την υποστήριξη υποστήριξη του φιλανθρωπικού οργανισμού Air Ambulance του Λονδίνου στο ξενοδοχείο Raffles πέντε αστέρων, όπου ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν επίτιμος προσκεκλημένος.

Έφτασαν χωριστά βέβαια, για να μην δώσουν στόχο.

«Είναι γνωστό στον κύκλο της Ελσίνα ότι αυτή και ο Τομ είναι πλέον ζευγάρι. Έχουν έρθει πολύ κοντά τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά προσέχουν πολύ να μην φωτογραφίζονται μαζί, επειδή θέλουν να διατηρήσουν την ιδιωτική τους ζωή ασφαλή». Και συνέχισαν: «Ο Τομ μένει στο διαμέρισμα της Ελσίνα, το οποίο όπως μπορείτε να φανταστείτε είναι ένα πολύ όμορφο μέρος. Απολαμβάνουν να κάνουν παρέα και παρά τον πλούτο τους, κάνουν πολλά από τα πράγματα που κάνουν τα... κανονικά ζευγάρια», δήλωσε ανώνυμη πηγή στη MAil Online.

Η πηγή αποκάλυψε ότι το ζευγάρι έχει επίσης δειπνήσει ιδιωτικά σε διάφορα πολυτελή εστιατόρια του Λονδίνου και έχουν απολαύσει μαζί βόλτες... μεταμφιεσμένοι στο Hyde Park, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι της 36χρονης Ρωσίδας.

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ και η Ελσίνα πιστεύεται ότι γνωρίστηκαν για πρώτη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο Μέιφερ, όπου εθεάθησαν να φιλιούνται. Ένας καλεσμένος ισχυρίστηκε: «Ήταν αχώριστοι, ξεκάθαρα ζευγάρι. Φαινόταν να είναι ξετρελαμένος μαζί της». 





Η Ρωσίδα ήταν προηγουμένως παντρεμένη με τον Ντιμίτρι Τσβέτκοβ, 43 ετών, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η πικρή τριετής μάχη τους για το διαζύγιο του κόστισε το εκπληκτικό ποσό των 150 εκατομμυρίων λιρών.

«Ανεξάρτητα από το ποιος είναι μαζί της θα πρέπει να γνωρίζει ότι της αρέσουν τα ωραία πράγματα στη ζωή και έχει ακριβό και πολυτελές γούστο. Ο Τομ θα πρέπει να έχει τα μάτια και το πορτοφόλι του ορθάνοιχτα», δήλωσε ο πρώην σύζυγος της.

Και η αλήθεια είναι πως μέσα από το instagram της influencer με τους 15 χιλιάδες ακολούθους βλέπουμε να προβάλλει ένα ακριβό lifestyle δίνοντας το "παρών" σε κοσμικά event φορώντας ρούχα και αξεσουάρ αξίας πολλών δολαρίων.

Καλή τύχη στον Τομ λοιπόν!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ