Η Σία Κοσιώνη μας λέει "Μία άλλη ιστορία" μέσα από το πρώτο της βιβλίο παιδικής λογοτεχνίας - Οι λεπτομέρειες για την παρουσίαση του

Την επόμενη εβδομάδα

Η αγαπημένη δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη μπαίνει δυναμικά στο χώρο της παιδικής λογοτεχνίας και παρουσιάζει το πρώτο της βιβλίο «Μια άλλη ιστορία» στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ (Αίθουσα Γεώργιος Καράντζας), την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 12:00 μ.μ.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

- Διονύσης Σαββόπουλος, Συνθέτης – Τραγουδοποιός
- Μαρία Ευθυμίου, Ιστορικός – Καθηγήτρια Πανεπιστημίου
- Λένα Παπαληγούρα, Ηθοποιός
- Παύλος Τσίμας, Δημοσιογράφος

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Στη μικρή Αναστασία άρεσαν πολύ οι ιστορίες. Της άρεσαν τόσο πολύ που συνεχώς ζητούσε από τους γονείς της να της διαβάζουν το βράδυ παραμύθια ή να φτιάχνουν ιστορίες από το μυαλό τους. Σύντομα άρχισε κι εκείνη να φτιάχνει  με τη φαντασία της τις δικές της ιστορίες και όλα γύρω  της γίνονταν μια συντροφιά αγάπης με πριγκίπισσες, φτερωτά άλογα, νεράιδες και μαγικά ραβδιά.

Η αγαπημένη Σία Κοσιώνη μας ταξιδεύει με τον πιο ευφάνταστο τρόπο στον κόσμο της δημοσιογραφίας με ένα παραμύθι που δείχνει στα παιδιά τη δύναμη και την αξία των αληθινών ιστοριών, δηλαδή των ειδήσεων, αλλά και την αξία της ενημέρωσης μέσα από την οποία τα παιδιά διδάσκονται την αλληλοκατανόηση, την ενσυναίσθηση, την ανεκτικότητα και την αλληλεγγύη.

Εικονογράφηση: Λιάνα Δενεζάκη

Το βιβλίο κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Lebee Publications, www.lebeepublications.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ