Μαζί με τους Παλαιοχριστιανούς ζει γυναίκα έγκυος 5μηνών – «Ήρθα για να βοηθήσω με την άσχημη κατάσταση» - «Οι κοινότητές μας αλληλοβοηθιούνται» (βίντεο)

«Διαφωνώ με την ελληνική εκπαίδευση άρα δεν θα πάω τα παιδιά μου σχολείο».

Μέσα στην μυστηριώδη κοινότητα των Παλαιοχριστιανών ζεί και μία  νεαρή γυναικά που είναι έγκυος.

Η γυναίκα αυτή μίλησε στην εκπρομπή του Νίκου Ευαγγελάτου χθες (16/02) και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους βρίσκεται εκεί.

«Φύγαμε από την αστική κοινωνία και πήγαμε να κάνουμε ένα δικό μας τρόπο ζωής. Εγώ προσωπικά είμαι παντρεμένη και έγκυος 5 μηνών και ήρθα εδώ για να βοηθήσω την κατάσταση που ήταν πολύ άσχημη λόγω των αστυνομικών που ήρθαν. Στις κοινότητες τέτοιου τύπου υπάρχει συνεργασία, βοηθάμε η μία την άλλη»

«Η τεχνολογία δίνει κάποιες ευκολίες, αλλά είναι βαρετή. Μια έγκυος θέλει να αναπνέει καθαρό αέρα, να μην τρώει τις σαβούρες που τρώνε στην πόλη, αλλά αγνά υλικά σε ένα καθαρό περιβάλλον».

«Είμαι η ίδια, μαία»

Οσον αφορά στο αν επισκέπτεται γυναικολόγο ή παίρνει κάποια φάρμακα για την εγκυμοσύνη, σημείωσε «Χρησιμοποιούμε εναλλακτικούς τρόπους, όπως τη βοτανική, και οι ίδιες είμαστε και μαίες. Ετσι και θα γεννήσω». Αναφορικά με την εκπαίδευση και το σχολείο η κοπέλα τόνισε ότι δεν θα στείλει τα παιδιά της σχολείο: «Διαφωνώ με την ελληνική εκπαίδευση έχω τα δικαιώματα της μειονότητας, αρα και δεν θα τα πάω στην ελληνική εκπαίδευση».

Διαβάστε ακόμα: Υπόθεση Παλαιοχριστιανών σε κατακόμβες Κορινθίας - Τι λένε πατέρας και μητέρα: «Είμαστε 4 χρόνια εδώ» - «Τα παιδιά δεν πάνε σχολείο, τα διδάσκουμε» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ