Δήμητρα Ματσούκα για τον αγαπημένο της, Πέτρο Κόκκαλη: «Δεν περίμενα ποτέ να συναντήσω τον άνθρωπο που θα ήθελα να περάσω όλη μου την ζωή μαζί του» (φωτό & βίντεο)

Τι ρομαντικό!

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», ήταν η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα και έχωσε μία πολύ όμορφη συνέντευξη.

Η καλλονή ηθοποιός μίλησε για την δουλειά, για την προσωπική της ζωή και εννοείται για τον γάμο της με τον αγαπημένο της Πέτρο Κόκκαλη.

Το ζευγάρι ήταν 7 χρόνια μαζί πριν γίνει ο γάμος τους πριν 3 μήνες. 

Διαβάστε επίσης: Η Δήμητρα Ματσούκα αλα Barbie! Με σέξυ ροζ φόρεμα έκανε φωτογράφιση στο σπίτι της (φωτό)

«Ήταν μια όμορφη συνέχιση της σχέσης μας. Δε περίμενα ποτέ να μου συμβεί να συναντήσω τον άνθρωπο με τον οποίο να θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του και αυτό μου συνέβη και νιώθω πολύ ευγνώμων.

Με τον Πέτρο έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, είμαστε δυο άνθρωποι που θα κάναμε και παρέα αν δεν ήμασταν σύντροφοι. Είμαστε πολύ κοντινοί χαρακτήρες και στα γούστα μας και στα όρια που θέτουμε σε πράγματα. Έχουμε μια πολύ κοινή στάση στη ζωή μας», είπε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.

Η Δήμητρα Ματσούκα πρόσθεσε επίσης: «Δεν είναι ο άνθρωπος που θα με ρωτήσει τι να κάνει στην πολιτική αλλά με ενδιαφέρει η πολιτική. Πάντα με ενδιέφερε, πάντα ήθελα να ξέρω τι γίνεται γύρω μου και υπό αυτή την έννοια συζητάμε».

Διαβάστε επίσης: Η Δήμητρα Ματσούκα απαντάει on camera για το αν θα αλλάξει το επώνυμο της μετά τον γάμο με τον Πέτρο Κόκκαλη - "Να με λέτε ..." (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ