Η πριγκίπισσα Κέιτ αναζητά σχολείο για τον πρωτότοκο γιο της, Τζορτζ - Οικογενειακώς επισκέφθηκαν τα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα

Δεν θα πήγαιναν όπου κι όπου ...

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η πριγκίπισσα Κέιτ αναρρώνει στο σπίτι της στο Adelaide Cottage στο Windsor, έπειτα από την άγνωστη εγχείρηση που έκανε στην κοιλιά.

Ανώνυμες πηγές την ήθελαν στις 10 Φεβρουαρίου να έχει πραγματοποιήσει την πρώτη της έξοδο, προκειμένου να επισκεφθεί τον άρρωστο πεθερό της και Βασιλιά Κάρολο.

Διαβάστε ακόμη: Η πριγκίπισσα Κέιτ επισκέφθηκε τον άρρωστο πεθερό της, Βασιλιά Κάρολο: "Η ανάρρωση της πάει καλά" λένε πηγές - Όλες οι εξελίξεις

Ωστόσο, τώρα νέες πληροφορίες μας ενημερώνουν ότι ξανα βγήκε έξω αλλά αυτή τη φορά ο λόγος αφορούσε τον πρωτότοκο γιο της, πρίγκιπα Τζορτζ.

Σύμφωνα με αυτές ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας επισκέφθηκαν το Ανεξάρτητο Σχολείο του Αγίου Εδουάρδου εν μέσω της προσπάθειάς τους να βρουν το κατάλληλο μέρος για να στείλουν το 11χρονο αγόρι.

Με βάση το ρεπορτάζ του Richard Eden της Daily Mail, το σχολείο του Oxfordshire με 47.000 λίρες δίδακτρα ετησίως έχει μπει στο στόχαστρο της Κέιτ και του Γουίλιαμ, όπως έγραψε στην εβδομαδιαία στήλη του το Σάββατο.

Το εκπαιδευτικό ίδρυμα έχει αρκετούς επώνυμους αποφοίτους, όπως ο Λόρενς Ολιβιέ κι οι ηθοποιοί του Χόλυγουντ Φλόρενς Πιού και η Εμίλια Κλαρκ.

Διαβάστε ακόμη: Η πρώτη δημόσια δήλωση του Πρίγκιπα Γουίλιαμ για τον βασιλιά Κάρολο: «Ευχαριστούμε για τα ευγενικά μηνύματα» - Παραβρέθηκε σε εκδήλωση μαζί με τον Τομ Κρουζ (βίντεο)

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το σχολείο έχει αρκετούς A-List αποφοίτους καθώς στο πρόγραμμα σπουδών φαίνεται να δίνεται μεγάλη έμφαση στις τέχνες, ενώ διαθέτει το υπερσύγχρονο θέατρο «The Olivier hall», που παρομοιάζεται με το διάσημο Θέατρο Sheldonian της Οξφόρδης.

Το εκπαιδευτικό ίδρυμα στεγάζεται σε ένα αντυπωσιακό κτήριο που απέσπασε το βραβείο RIBA South, το 2022 από το Royal Institute of Bitish Architects.

Στο "στοχαστρο" και άλλα σχολεία

Αυτό δεν είναι το πρώτο σχολείο στο οποίο αναφέρεται ότι επισκέφτηκαν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον. Τον Δεκέμβριο, το πριγκιπικό ζεύγος εξέτασε και τη περίπτωση του Marlborough College, το πρώην σχολείο της πριγκίπισσας Κέιτ.

Μάλιστα λέγεται στην επίσκεψη της συνοδευόταν και από τον πρίγκιπα Τζορτζ.

Διαβάστε ακόμη: Μέγκαν Μαρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: Θα επιστρέψουν τελικά στο Παλάτι; "Γελοίες & μηδαμινές" οι πιθανότητες, λέει η βασιλική βιογράφος

Τα δύο μικρότερα αδέρφια της Κέιτ, η Πίπα και ο Τζέιμς Μίντλετον, είναι επίσης απόφοιτοι του σχολείου, όπως και η ξαδέρφη του πρίγκιπα Γουίλιαμ, πριγκίπισσα Ευγενία.

Δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί πού θα φοιτήσει ο 11χρονος τον Σεπτέμβριο και αν θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα και του θείου του, πρίγκιπα Χάρι, που και οι δύο φοιτούσαν στο Eton College.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ