Μπάγια Αντωνοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: "Δεν είναι άνθρωπος που θα στήσει καβγά" (βίντεο)

Τι είπε on camera

Στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό Σουσού" μίλησε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εντυπώσεις της από το πρώτο της live στο J2US αλλά και στον Γιώργο Παπαδάκη, παλιό της συνεργάτη.

«Ήταν η πρώτη μου επαφή με το τραγούδι, έως τώρα είχα συνηθίσει να τραγουδάω μόνο στο μπάνιο μου. Ευτυχώς έχω πολύ καλό ταίρι, τον Χρήστο Αντωνιάδη που με βοηθάει αρκετά. Το ευχαριστήθηκα και μου άρεσε γιατί ήταν κάτι πολύ διαφορετικό από ότι έχω κάνει μέχρι τώρα», δήλωσε αρχικά για τη συμμετοχή της στο show.

«Εγώ έχω δουλέψει και στις δυο εκπομπές. Στον Γιώργο Παπαδάκη ήταν και η πρεμιέρα μου η τηλεοπτική και ήμουν για οκτώ χρόνια. Στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ήμουν τρία χρόνια. Πιστεύω ότι ο Ιορδάνης το είπε για πλάκα. Γιατί ο Γιώργος έχει τα καλά του, τα πολύ καλά του στα οποία έχω υπάρξει και εγώ εκεί και τον ευχαριστώ και τα κακά του βέβαια.

Διαβάστε ακόμη: Μπάγια Αντωνοπούλου: «Με τον Παπαδάκη δεν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ, ούτε εκείνος θα ήθελε» (βίντεο)

Ένα πράγμα όμως δεν έχει. Υποκριτής δεν είναι, όχι! Οπότε δεν θεωρώ ότι ήταν στημένο. Ο Γιώργος Παπαδάκης πρώτον δεν έχει καμία ανάγκη γιατί την καριέρα του την έχει κάνει και δεν δεύτερον δεν είναι ο άνθρωπος που θα στήσει καυγά. Θα τον κάνει τον καυγά μέσα από την ψυχή του!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ