Miss Sohee: Επίδειξη μόδας υψηλής ραπτικής - Φανταστικές δημιουργίες με κεντημένα κρύσταλλα Swarovski, ωδή στη διαχρονική γοητεία (φωτό-βίντεο)

Κάθε ρούχο αποτελεί "έργο τέχνης"

Μέχρι και σήμερα, ακόμη όλοι μιλάνε για την εμφάνιση της Sharon Stone στο Φεστιβάλ κινηματογράφου, στο Βερολίνο το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Εκεί, η 65χρονη σταρ επέλεξε ένα απίθανο παλτό, υψηλής ραπτικής, με την υπογραφή της Κορεάτισσας σχεδιάστριας μόδας, Miss Sohee με έδρα τη βρετανική πρωτεύουσα.


instagram @sharonstone

Διαβάστε ακόμη: Εκθαμβωτική εμφάνιση της Sharon Stone με παλτό υψηλής ραπτικής - Ολόλευκο με μωβ λουλούδια, must have για τη φετινή σεζόν! (φωτό)

Εμείς, κάναμε μία "επίσκεψη" στο instagram της και ανακαλύψαμε μοναδικές δημιουργίες με άρωμα haute couture φυσικά.

Βλέπουμε ότι τα "μανεκέν" είναι ντυμένα με maxi τουαλέτες γεμάτες πολύτιμους λίθους ή σε άλλες περιπτώσεις κεντημένες, τρισδιάστατες χρυσές λεπτομέρειες.

Σε άλλα ρούχα παρατηρήσαμε το προσεγμένο cut out που έδινε μία νότα κομψής πολυτέλειας ενώ υπήρχαν και τα πιο ρομαντικά σύνολα με κλειστό μπούστο και μακριά ουρά.

Δεν κυριαρχεί κάποιο συγκεκριμένο χρώμα, καθώς η σχεδιάστρια αγαπάει την πολυχρωμία και τις έντονες αποχρώσεις.

Κάθε φόρεμα θυμίζει έργο τέχνης θα λεγαμε με υπέροχες λεπτομέρειες από μαγευτικά κεντήματα με απεικόνιση παγωνιού και άνθη κερασιάς.

Μάλιστα, ορισμένα από τα σκίτσα αντιπροσωπεύουν και πραγματικά σχέδια.

Η τελευταία επίδειξη της νέας συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι περιελάμβανε μεταξύ άλλων εκθαμβωτικά κομμάτια γεμάτα με κρύσταλλα Swarovski.

Ένα "εκτυφλωτικό" catwalk θα λέγαμε από όλες τις απόψεις!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ