Στη μνήμη του Τάσου που πνίγηκε με το κανό του στα Σφακιά – Δείτε στο YouTube το πάθος του για το ψάρεμα και τη θάλασσα (βίντεο)

Ο 44χρονος Τάσος που πνίγηκε, δεν έχανε ευκαιρία να μας δείχνει την αγάπη του για το ψάρεμα

Ολόκληρη την Κρήτη έχει συγκλονίσει ο τραγικός θάνατος του Τάσου και του Κώστα, δύο φίλων που πνίγηκαν έξω από τα Σφακιά όταν είχαν πάει για ψάρεμα με τα κανό τους και πνίγηκαν.

 

 

Το πάθος τους ήταν το ψάρεμα και η θάλασσα. Μάλιστα ο 44χρονος Τάσος ήταν γμωστός youtuber και ανέβαζει βίντεο με τα ψάρια που έπιανε.

Για ψάρεμα είχαν πάει και την τελευταία τους φορά, όμως παρασύρθηκαν στα ανοιχτά των Σφακιών με το κανό τους. Αρχικά εντοπίστηκε το κανό του 50χρονου Κώστας και στη συνέχεια η σορός του άνδρα, ο οποίος είχε πνιγεί.

Διαβάστε ακόμα: Τραγωδία στα Σφακιά: Εντοπίστηκαν νεκροί οι 2 φίλοι που έκαναν καγιάκ την Κυριακή – Το μπουρίνι τους παρέσυρε και πνίγηκαν (βίντεο)

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost.gr, ο 44χρονος Τάσος, ο ένας εκ των δύο ψαράδων, είχε δημιουργήσει προσωπικό λογαριασμό στο youtube όπου ανέβαζε βίντεο από τις ψαριές του και περιέγραφε τις περιπέτειες του.

Έδινε πληροφορίες σε νέους και παλιούς για τεχνικές ψαρέματος, τα δολώματα που πρέπει να χρησιμοποιήσουν, τα καλάμια, αλλά και την εποχή που θα συναντήσουν συγκεκριμένα ψάρια.

Ο 44χρονος πραγματοποίησε τον περασμένο Μάιο, την τελευταία του ανάρτηση στην πλατφόρμα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ