Ποια είναι η ηθοποιός Ρένα Βενιέρη σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ μετά από φωτιά σπίτι τους - Βελτίωση για το δημοσιογράφο (φωτό & βίντεο)

Η Ρένα Βενιέρη και ο Μανώλης Μαυρομμάτης βρίσκονται για τρίτη μέρα στο νοσοκομείο με εγκαύματα σε κρίσιμη κατάσταση μετά τη φωτιά στο σπίτι τους στο Κολωνάκι

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο παραμένουν ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η Ρένα Βενιέρη μετά την φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι.

Ο αγαπητός αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής και η ηθοποιός σύζυγός του νοσηλεύονται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εγκαυμάτων, στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου "Γεννηματάς".

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο 82χρονος Μανώλης Μαυρομμάτης διασωληνώθηκε και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής, καθώς έχει εγκαύματα σε ποσοστό 18% του σώματός του. Το ίδιο ισχύει και για τη σύζυγό του η οποία φέρει εγκαύματα σε ποσοστό 40%, με το ζευγάρι να διανύει ένα ακόμη κρίσιμο 48ωρο.

Διαβάστε ακόμα: Κρίσιμες ώρες για τον Μανώλη Μαυρομμάτη και τη σύζυγό του: Διασωληνώθηκε ο δημοσιογράφος, στη ΜΕΘ η γυναίκα του – Ξέχασαν κατσαρόλα στην κουζίνα (βίντεο)

Η ηθοποιός Ρένα Βενιέρη

Η Ρένα Βενιέρη - Μαυρομμάτη γεννήθηκε στην Άρτα στις 20 Ιουνίου 1943 και αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1965. Εμφανίστηκε στη σκηνή, στο θέατρο ΒΕΡΓΗ, στο έργο του Όσκαρ Γουάιλντ "Η βεντάλια της Λαίδης Γουίντερμιρ", με τον θίασο Βέργη-Αρώνη, σε σκηνοθεσία Μίνου Βολονάκη.

Στη συνέχεια, ο δάσκαλός της, Κώστας Μιχαηλίδης, την ενέταξε στον θίασο της Αρχαίας Τραγωδίας, ως μία από τις κορυφαίες του Χορού, στην "Ιφιγένεια εν Αυλίδι" και την "Λυσσιστράτη" σε περιοδεία στη Νότιο Αφρική και στα αρχαία θέατρα της Ελλάδας και της Κύπρου.

Ως επαγγελματίας ηθοποιός, πρωτοέπαιξε στον θίασο της Άννας Συνοδινού στις "Εκκλησιάζουσες" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Μίνου Βολονάκη. Στη συνέχεια, εργάστηκε στο Εθνικό Θέατρο, ενώ συνεργάστηκε με του θιάσους των Γιάννη Γκιωνάκη, Διονύση Παπαγιαννόπουλου, Μίμη Φωτόπουλου, Λάμπρου Κωσταντάρα.

Είναι παντρεμένη με τον γνωστό αθητικογράφο Μανώλη Μαυρομμάτη με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Μιχάλη. Μάλιστα με τον σύζυγό της, δημιούργησε την "Ελεύθερη Λαϊκή Σκηνή" και ανέβασαν αρκετά έργα.

Η ίδια έχει λάβει μέρος και σε θεατρικά έργα ραδιοφώνου και τηλεόρασης, καθώς επίσης και στη μακροβιότερη εκπομπή λόγου και τέχνης στο ραδιόφωνο, "Βυζαντινός Ελληνισμός", σε σκηνοθεσία Μανώλη Μαυρομμάτη.

Έπαιξε στα σήριαλ: "Ονειροπαρμένος" του Κώστα Πρετεντέρη, "Εν τούτω νίκα" του Νίκου Φώσκολου, "Μεθυσμένη Πολιτεία" του Σ. Πατατζή, "Βαμμένα κόκκινα μαλλιά" του Κώστα Μουρσελα και "Το πάθος" του Γιάννη Φίλιππα.

Ρένα Βενιέρη

Ως σεναριογράφος, έγραψε ταινίες μικρού μήκους όπως και ντοκιμαντέρ, όλα σε σκηνοθεσία του συζύγου της, ενώ έχει συμμετάσχει και σε ταινίες του κινηματογράφου.

Πηγή: https://greekactor.blogspot.com/

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ