Άντζελα Δημητρίου με total look Paris Valtadoros – Τα costum εντυπωσιακά ρούχα για την τραγουδίστρια από τον ταλαντούχο σχεδιαστή (φωτό & βίντεο)

Υπέρλαμπρη η τραγουδίστρια με σύνολα Paris Valtadorou 

Τι φόρεσε η Άντζελα Δημητρίου στο πρώτο της live στο μαγαζί Barbarella, οπού τραγουδά με τον Δήμο Αναστασιάδη για την σεζόν 2023 -2024;

Φυσικά και την έντυσε ο αγαπημένος Έλληνας σχεδιαστής Πάρης Βαλταδώρος με ένα μαύρο κουστούμι με το υπέρλαμπρο και διαμαντένιο λογότυπο του σχειδαστή.

instagram

Δεν είναι η μοναδική φορά που η πετυχημένη τραγουδίστρια φορά τα αριστουργήματα του σχεδιαστή. 

Εμφανίστηκε και στην πρεμιέρα του J2US με ένα υπέροκομψο φόρεμα του Πάρη Βαλταδώρου.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Οι celebrities στο ντεφιλέ του Πάρη Βαλταδόρου - Από την Άντζελα Δημητρίου & την Κατερίνα Στανίση έως τη Ρούλα Κορομηλά & την Κατερίνα Στικούδη (φωτό - βίντεο)

Στο J2US η Άντζελα είναι η coach και  ζευγάρι με τον μάχιμο ρεπόρτερ, Στέλιο Δρουμαλιά. 

Επίσης ντυμένοι από τον σπουδαίο σχεδιαστή. 

instagram

Δείτε και την ανάρτηση του σχεδιαστή με τα σύνολα που φόρεσε η Άντζελα Δημητρίου:

 

 

Λίγα λόγια για τον σχεδιαστή, Πάρη Βαλταδώρο

Ο Πάρη Βαλταδώρος είναι ένας Έλληνας υπερταλαντούχος σχεδιαστής μόδας που έχει την επιθυμία να εκφραστεί μέσα από τις διαφορετικές γραμμές μόδα.

Είναι ένας καλλιτέχνης που εμπνέεται κυρίως από τις θηλυκές μούσες του, τιμά τη γυναίκα ως οντότητα σε όλη την καριέρα του.

Ο σχεδιαστής με μία από τις μούσες του, Έλενα Παπαρίζου:

Έχει εργαστεί στην απαιτητική βιομηχανία της Showbiz και των εκδόσεων, τόσο ως ενδυματολόγος όσο και ως διευθυντής μόδας.

Η λαχτάρα του για πρόοδο και εξέλιξη τον ώθησε να δημιουργήσει ένα Atelier στο κέντρο του Κολωνακίου, για τις δημιουργίες του στην Υψηλή Ραπτική.

Οι συμμετοχές του σε διάφορες εκθέσεις και επιδείξεις μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση στη γυναικεία προτίμηση και μια περίοπτη θέση στο «Πάνθεον» των Ελλήνων σχεδιαστών μόδας, καθιστώντας σαφές ότι είναι εδώ για να μείνει και κυρίως να ξεχωρίσει.

Η απέραντη πηγή της δημιουργικότητάς του, η εμμονική προσοχή στις λεπτομέρειες, η εμπειρία και η τεχνογνωσία του, τον έχουν ωθήσει στην πρώτη θέση της βιομηχανίας της μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η χαρακτηριστική ταυτότητα του σχεδιαστή δημιουργείται από ένα σαγηνευτικό φίλτρο αυστηρής γεωμετρίας και ηδονικού αισθησιασμού. Έτσι ορίζει μάλιστα και την θηλυκότητα.

Διαβάστε ακόμα: Paris Valtadoros @ AΧDFW: Διαφάνειες, φαντασία και δυναμική θηλυκότητα - Τώρα και ρούχα για άντρες (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ