Οxana, η γυναίκα από την Ουκρανία που μεγάλωσε με αδέσποτα σκυλιά – Οι γονείς της ήταν αλκοολικοί (φωτό & βίντεο)

Ένα παιδί που μεγάλωσε με αδέσποτα και έμαθε να γρυλίζει και να περπατάει στα τέσσερα

Μία γυναίκα στην Ουκρανία διώχθηκε από το σπίτι σε ηλικία μόλις 3 ετών από τους αλκοολικούς γονείς της.

Την μεγάλωσαν αδέσποτα σκυλιά, της έμαθαν να γαβγίζει και να περπατάει στα τέσσερα.

Η Oxana Malaya υιοθέτησε τα χαρακτηριστικά των σκύλων ως τρόπο ζωής, εφόσον την μεγάλωσαν αδέσποτα σκυλιά.

«Η μαμά είχε πάρα πολλά παιδιά. Δεν είχαμε αρκετά κρεβάτια», εξήγησε η 40χρονη σήμερα Malaya στην εκπομπή «60 Minutes Australia» για την κακοποιητική ανατροφή της. 

Στην προσπάθειά της να επιβιώσει η Oxana Malaya έφτιαξε ένα σπιτάκι μέσα στο κυνοκομείο κουταβιών Naida. Για τα επόμενα πέντε χρόνια της ζωής της έζησε με τον σκύλο μέσα στο κλουβί.

 

 

«Μου έμαθαν να γαβγίζω»

Γρήγορα τα αδέσποτα σκυλιά αγκάλιασαν την Oxana Malaya στο φτωχό χωριό της, τη Νόβα Μπλαχοβιστσένκα της Ουκρανίας. Έγινε μέλος της αγέλης. Τελικά εγκατάλειψε την αναπτυσσόμενη ομιλία της και άρχισε να γουργουρίζει και να γρυλίζει όπως η νέα «οικογένεια» της.

«Τους μιλούσα. Αυτά γάβγιζαν και εγώ το επαναλάμβανα. Αυτός ήταν ο τρόπος επικοινωνίας μας», ανέφερε η 40χρονη. Ωστόσο δεν περιορίστηκε μόνο στα γρυλίσματα αλλά υιοθέτησε όλες τις συμπεριφορές ενός σκύλους. Έγλειφε τον εαυτό της. Έτρωγε ωμό κρέας. Έψαχνε στους κάδους απορριμμάτων για φαγητό. Αγκομαχούσε και περπατούσε με τα χέρια και τα γόνατα.

Παρά την πλήρη εγκατάλειψη η 40χρονη χρησιμοποίησε την εκπομπή «60 Minutes» για να έχει την προσοχή του πατέρα και της μητέρας της.

«Όταν νιώθω μοναξιά, πιάνω τον εαυτό μου να κάνει οτιδήποτε. Περπατάω στα τέσσερα. Τόση μοναξιά αισθάνομαι, επειδή δεν έχω κανέναν, περνάω τον χρόνο μου με τα σκυλιά. Πηγαίνω βόλτες και κάνω ό,τι θέλω. Κανείς δεν παρατηρεί ότι περπατάω στα τέσσερα», κατέληξε η 40χρονη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ