19χρονη στη Ζάκυνθο έζησε τον απόλυτο εφιάλτη: Ο 27χρονος φίλος της, την έδεσε, τη χτύπησε και της έδωσε φάρμακα για να αποβάλει - Ήταν 2 μηνών έγκυος (βίντεο)

Ο δράστης μετέφερε την κοπέλα στο νοσοκομείο αρκετές ώρες αργότερα, όμως η 19χρονη είχε αποβάλει

Στη σύλληψη ενός 27χρονου Αλβανού προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., καθώς με τη βία διέκοψε την εγκυμοσύνη της 19χρονης φίλης του.

Ο 27χρονος, ο οποίος είναι αλβανικής καταγωγής και ζει χρόνια στο νησί, παρέλαβε τη 19χρονη φίλη του, από το σπίτι της και μαζί επισκέφθηκαν οικείους τους στην Κυψέλη Ζακύνθου (Μπελούσι).

Αφότου αποχώρησαν από εκεί, οι δυο τους πήγαν στο Τσιλιβί, όπου είναι το σπίτι του 27χρονου και αυτός της ζήτησε να διανυκτερεύσει εκεί, ενώ η νεαρή το αρνήθηκε.

Την έδεσε με σχοινί και την ανάγκασε να πάρει τρία χάπια

Στη συνέχεια ο άνδρας τη χτύπησε και τη μετέφερε στο κρεβάτι, όπου της έδεσε τα χέρια με σχοινί και την εξανάγκασε να πάρει δύο χάπια από το στόμα και ένα χάπι δια κολπικής χρήσης, προκειμένου να προκληθεί χημική αποβολή του εμβρύου.

Λίγες ώρες αργότερα και ειδικότερα το πρωί της Τετάρτης (21/2) ο 27χρονος τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου «Άγιος Διονύσιος», όπου της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και της ζήτησε να μην αναφέρει τίποτα σε κανέναν.

 

 

Από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η κοπέλα διαπιστώθηκε ότι κυοφορούσε έξι εβδομάδες και το έμβρυο μόλις είχε αποβληθεί.

Ύστερα από την καταγγελία της 19χρονης, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου συνέλαβαν, χθες, τον δράστη, ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από τη σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ