Drew Barrymore: Γιορτάζει τα 49! – Η «μικρή» του Hollywood που έμπλεξε με ουσίες – Η απεξάρτηση και οι επιτυχίες της ζωής της (φωτό & βίντεο)

Κοντεύει τα 50 η ηθοποιός και είναι πιο λαμπερή από ποτέ!

Σαν σήμερα έχει τα γενεθλιά της η Drew Barrymore και γίνεται 49 ετών!

Η Drew Barrymore είναι μια αμερικανίδα ηθοποιός, παραγωγός και επιχειρηματίας. Γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 1975 στη Νέα Υόρκη.

Είναι μέλος μιας γνωστής οικογένειας του χώρου του κινηματογράφου, καθώς είναι εγγονή του θρυλικού ηθοποιού John Barrymore και κόρη του ηθοποιού John Drew Barrymore.

Η Drew Barrymore έγινε γνωστή σε μικρή ηλικία μέσα από τον ρόλο της στην ταινία "E.T. the Extra-Terrestrial" (1982), στην οποία υποδύθηκε την Gertie.

 Μετά από μια πολύ γνωστή παιδική ηλικία που σημαδεύτηκε από κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ, κυκλοφόρησε μια αυτοβιογραφία Little Girl Lost

Όπως και πολλοί άλλοι ηθοποιοί του Hollywood που ξεκίνησαν την καριέρα τους σε τόσο νεαρή ηλικία η Barrymore είχε ως παιδί θέματα με τα ναρκωτικά και τις ουσίες.

instagram

Η Ταραχώδης παιδικής ηλικία σημαδεύτηκε από καταχρήσεις και δύο εισαγωγές σε κλινική για απεξάρτηση.

Όταν ήταν 13 χρονών δε η μητέρα της την έκλεισε σε ψυχιατρική κλινική για 18 μήνες.

instagram

«Πέρασα ένα μεγάλο διάστημα στη ψυχιατρική Van Eyes. Δεν μπορoύσες να τα θαλασσώσεις εκεί κι αν το έκανες, τότε βρισκόσουν σε ένα δωμάτιο κλεισμένη ή σε έδεναν στο κρεβάτι» είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της ενώ αναφορικά με την απόφαση της μητέρας της είπε ότι: «Πιθανόν δεν ήξερε που να στραφεί. Είμαι σίγουρη ότι ζούσε με πολλές ενοχές για χρόνια, αλλά αργότερα ζούσε με πολύ πόνο που δεν μπορούσα να της μιλήσω για πολύ καιρό».

Έκτοτε, συνέχισε να πρωταγωνιστεί σε πολλές επιτυχημένες ταινίες, όπως "Never Been Kissed" (1999), "The Wedding Singer" (1998), "50 First Dates" (2004), και τους "Άγγελους του Τσάρλι".

instagram

Διαβάστε ακόμα: Ντρου Μπάριμορ: Δεν ξυρίζω τα πόδια μου, δεν φτιάχνω σχεδόν ποτέ τα νύχια μου -Δεν έχω χρόνο

Εκτός από την καριέρα της στον κινηματογράφο, η Drew Barrymore έχει ασχοληθεί και με την παραγωγή ταινιών.

Έχει ιδρύσει τη δική της παραγωγική εταιρεία, την Flower Films, και έχει συμμετάσχει στη δημιουργία πολλών επιτυχημένων ταινιών.

Επίσης, η Drew Barrymore έχει εμπλακεί σε διάφορα τηλεοπτικά projects, συμπεριλαμβανομένης της εκπομπής της "The Drew Barrymore Show," που ξεκίνησε το 2020 και συνεχίζει ως σήμερα.

H Drew πλέον είναι μητέρα, έχει δύο κόρες την Olive και την Frankie από τον γάμο της με τον Will Kopelman (2012-2016) η ηθοποιός μιλά ανοιχτά για το παρελθόν της και τις δυσκολίες που έχει περάσει.

Με τον πρώην άντρα και πατέρα τον παιδιών της:

instagram

Να σημειώσουμε επίσης ότι το 2004, έλαβε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλiγουντ και εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του τεύχους με αφιέρωμα στους 100 ομορφότερους ανθρώπους του περιοδικού People.

Ακόμα έγινε Πρέσβειρα Κατά της Πείνας για το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Από τότε, έχει δωρίσει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια στο πρόγραμμα.

Διαβάστε ακόμα: Είναι τόσο όμορφες στο φυσικό τους! Οι κολλητές Κάμερον Ντίαζ και Ντρου Μπάριμορ χωρίς μακιγιάζ

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ